Felix Stroe, senator și pensionar militar, anunță că se majorează pensiile

PSD Felix Stroe

„Am promis majorarea pensiilor și ne-am ținut de cuvânt încă o dată!”, a scris ieri, pe Facebook, Felix Stroe, care are și calitatea de pensionar.

„Și partenerii de coaliție au înțeles că formula propusă e una corectă și am putut astfel să mergem mai departe în Parlament cu legea. Acest acord reprezintă o decizie corectă și de bun-simț! Este drumul normal spre o Românie prosperă și mult mai echitabilă, pentru seniorii noștri!

Este o obligație morală a tuturor forțelor politice responsabile din Parlamentul României să spună ”DA” unei legi care majorează pensiile de două ori în anul 2024! E o măsură POZITIVĂ, legitimă și perfect acoperită de calculele bugetului. Nu există niciun motiv de respingere și de tergiversare, cu atât mai mult cu cât numărul de voturi e suficient…

Efectele benefice se vor vedea imediat ce legea va fi promulgată și va intra în vigoare!”, a mai spus acesta.

Un alt pensionar celebru din politica locală este primarul Constanței, Vergil Chițac.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Două treceri de pietoni din Constanța vor fi mutate

joi nov. 16 , 2023
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va reloca în cursul săptămânii viitoare două trecerii de pietoni situate pe strada Traian și pe strada Eliberării. Astfel, trecerea de pietoni de pe strada Traian din dreptul blocului C1 se desființează și se mută în proximitatea parcării de pe malul portului. Cea […]

V-ar putea interesa și: