Felix Stroe spune că nu s-au exercitat niciun fel de presiuni pentru prezența la mitingul PSD

Felix Stroe, ministrul Transporturilor,

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a declarat că nu s-au exercitat niciun fel de presiuni la nivelul firmelor și societăţilor comerciale asupra salariaţilor, membri sau nu ai Partidului Social Democrat, de a participa sau nu la mitingul PSD de sâmbătă, 9 iunie, din Bucureşti.

Afirmațiile sale vin în urma unor apariții din presă care susțin contrariul.

„​Este dreptul fiecărui cetăţean şi salariat ca în timpul liber să participe sau nu la orice fel de acţiuni, politice, sociale sau culturale. În particular, legat de acest eveniment, asupra niciunui salariat nu au fost exercitate presiuni sau ameninţări cu sancţionarea sau concedierea, acest lucru fiind imposibil potrivit Codului Muncii, Contractului Colectiv de Muncă şi legislaţiei în vigoare.”, se arată într-un comunicat al PSD Constanța.

​Felix Stroe îi îndeamnă pe cei care pretind că au fost ameninţaţi sau asupra cărora s-ar fi exercitat presiuni, să se adreseze de urgenţă organelor judiciare abilitate şi să reclame în scris, nominal, aceste presupuse abuzuri.

„​În egală măsură, ar fi de preferat ca cei care proliferează asemenea afirmaţii, din mass media sau chiar din rândul partidelor politice de opoziţie, să probeze asemenea afirmaţii şi să-şi canalizeze aceste eforturi spre activităţi demne de o cauză mai bună.”, au mai spus reprezentanții PSD Constanța.

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.