Felix Stroe spune că Vergil Chițac a mințit în campanie și îi cere demisia din funcția de primar

Un senator constănțean a declarat, joi, că a constat cu tristețe faptul că, după doi ani de mandat, despre primarul liberal Vergil Chițac și administrația sa la Constanța se vorbește numai în termeni negativi. Din păcate, nu fără temei.

Este vorba despre Felix Stroe, PSD.

Iată declarația sa:

„În primul rând, promisiunile sale electorale s-au dovedit niște minciuni, pe care, din păcate, constănțenii le-au crezut. În această perioadă, la Constanța nu a venit niciun investitor din cei promiși, în marele parc industrial, care nici acum nu există. Toate proiectele aflate în derulare sunt de fapt începute de fostul primar!? În ultimii doi ani, dl. Chițac s-a îndreptat cu toată puterea împotriva operatorilor economici din oraș și din Mamaia. Nu s-a început construcția niciunei școli, spital, teatru, sau centru de afaceri, iar cea a Sălii Polivalente stagnează lamentabil. Până și programul electoral cu care ne-a mințit în campanie a fost șters de pe site-ul său!

A început prin a demola terase, care ulterior au reapărut în EXACT aceleași locații. Până și stațiile acoperite de autobuz au fost dărâmate, și nici acum n-au fost puse la loc… Centrul pietonal al orașului, strada Ștefan cel Mare, e un dezastru. Din cauza asta, multe magazine au fost închise, iar afacerile au fost falimentate.

Cât privește activitatea sa remunerată, de primar, aceasta e sublimă dar… lipsește cu desăvârșire. Ședințele de consiliu local continuă să se țină în mod aberant online, audiențe n-a ținut NICIODATĂ, în doi ani de zile, nu comunică locuitorilor, iar relația cu mass media locală și centrală este cea mai proastă pe care vreun primar al Constanței a avut-o vreodată. Îi e teamă de întâlnirea cu oamenii! Probabil că, în afară de drumul dintre Primărie și reședința sa din Eforie, nici nu circulă prin Constanța…

Iar Mamaia a ajuns, din perla litoralului, ciuca miștourilor și a criticilor din partea turiștilor, operatorilor și specialiștilor în turism, exasperați de tarifele de parcare, mizeria și lipsa de interes pentru ceea ce a fost un resort de succes. Lipsesc spectacolele (scena de la Cazino Mamaia și Teatrul de Vară stau degeaba), facilitățile pentru vizitatori și hotelieri, grija pentru constănțenii care chiar locuiesc în Mamaia. S-a ales praful de renumele stațiunii, dar și de cel al orașului!

Am să citez în final un important om de afaceri, investitor pe litoralul românesc: „Ştim că oamenii din zona militară sunt de mare onoare, de mare demnitate – decât să mai chinuie constănţenii şi mediul de afaceri încă doi ani, ar fi onorabil şi ar arăta caracter, nu e ruşine că nu ştie să facă nimic, e ruşine să continui să nu faci. Domnul Chiţac trebuie să îşi dea demisia. Să tragi de timp încă doi ani nu ajută la nimic.”

Subscriu la acest punct de vedere!”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Felix Stroe spune că Vergil Chițac a mințit în campanie și îi cere demisia din funcția de primar

  1. CORECT !Nu demisia ci puscaria ,pentru contributia la uciderea prin ardere a 7 oameni ….De ce a sters de pe site-ul Primariei subordonarea Spitalului de boli infectioase Constanta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ziua Porților Deschise în portul militar Constanța. Transport gratuit

Thu Aug 11 , 2022
Portul militar Constanța își deschide porțile sâmbătă, 13 august, în intervalul orar 09.00-17.00, pentru a oferi publicului posibilitatea de a vizita navele militare, un elicopter Puma Naval și standuri interactive cu tehnică, armamente și cu oferta educațională pentru cei care doresc să urmeze o carieră în Forțele Navale. Atmosfera din […]
port militar