Felix Stroe: „Sunt convins că vom câștiga Primăria Medgidia”. Ce spune despre viitoarele alegeri locale din Valu lui Traian, Agigea, Mangalia și Cernavodă

Felix Stroe, președinte PSD Constanța, ține în mână un pliant care prezintă realizările PSD pentru tineri (foto: Constanța 100%, 27 septembrie 2019)

Președintele PSD Constanța spune că Valentin Vrabie va pierde Primăria Medgidia. Din partea PSD va candida Luminița Vlădescu.

„La alegerile europarlamentare, de pe 26 mai, organizația PNL condusă de primarul PNL pe funcție, cu posibilitățile pe care le-a avut, de tablete, biciclete (cum îi zicea la festivalul ăla de bătaie cu perne, Dapyx?) a luat 27,1%. Organizația PSD din Medgidia a lat 26,93%. Sunt mulțumit.”, a spus Felix Stroe.

„1. Ne propunem să câștigăm Medgidia cu Luminița Vlădescu. 2. Am convingerea că o să câștigăm. Dar, ca la orice meci, și Barcelona mai pierde meciuri.”, a mai spus șeful PSD.

Acesta a precizat că Valentin Vrabie, dacă va pleca de la PNL, nu va fi reprimit în PSD.

Stroe a subliniat că Vrabie a câștigat atunci când era vremea independenților.

„Atunci a câștigat independentul Vrabie. De atunci a fost pe la câteva partide” a conchis liderul PSD Constanța.

Felix Stroe a comentat și alte situații. Nu a pierdut ocazia să laude prestația primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi, despre care a spus că are „o apreciere puternică.” Întrebat dacă l-ar primi în PSD, a spus că Valentin Mitroi este un om de onoare și că nu va pleca din PNL.

De asemenea, l-am întrebat dacă este mulțumit de primarii din PSD. A spus că este mulțumit de jumătate, nemulțumit de cealaltă jumătate, dar nu a vrut să dea nume.

Primarul Decebal Făgădău se află în jumătatea celor de care este mulțumit.

L-am întrebat dacă partidul mai merge pe mâna lui Cristian Maricel Cârjaliu în Agigea. A spus să este supărat, dar a răspuns cu o întrebare:

„De ce să nu mergem? Ce trebuie să prevaleze, nemulțumirea mea personală sau interesul general? Noi avem interesul să facem vot politic în județ”, a dezvăluit Felix Stroe.

A oferit detalii și despre Mangalia și Cernavodă. Detalii mai jos.

Articole similare:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Președintele PSD Constanța laudă Guvernul pentru că a crescut salariile medicilor. L-am întrebat dacă a crescut și calitatea actului medical

vin sept. 27 , 2019
Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a lăudat, azi, într-o conferință de presă, mai multe măsuri luate de Guvernul României. Printre ele se numără majorarea salariilor pentru medici. L-am întrebat pe șeful PSD dacă, în opinia sa, această majorare a dus și la creșterea calității actului medical. „În primul rând, un […]
Felix Stroe, președintele Organizației Județean PSD Constanța, flancat de Sorin Lucian Ionescu, responsabil social media, și Radu Babuș, purtător de cuvânt al PSD, în timpul unei conferințe de presă (foto: Constanța 100%, 27 septembrie 2019)

V-ar putea interesa și: