Felix Stroe: „Sunt convins că vom câștiga Primăria Medgidia”. Ce spune despre viitoarele alegeri locale din Valu lui Traian, Agigea, Mangalia și Cernavodă

Felix Stroe, președinte PSD Constanța, ține în mână un pliant care prezintă realizările PSD pentru tineri (foto: Constanța 100%, 27 septembrie 2019)

Președintele PSD Constanța spune că Valentin Vrabie va pierde Primăria Medgidia. Din partea PSD va candida Luminița Vlădescu.

„La alegerile europarlamentare, de pe 26 mai, organizația PNL condusă de primarul PNL pe funcție, cu posibilitățile pe care le-a avut, de tablete, biciclete (cum îi zicea la festivalul ăla de bătaie cu perne, Dapyx?) a luat 27,1%. Organizația PSD din Medgidia a lat 26,93%. Sunt mulțumit.”, a spus Felix Stroe.

„1. Ne propunem să câștigăm Medgidia cu Luminița Vlădescu. 2. Am convingerea că o să câștigăm. Dar, ca la orice meci, și Barcelona mai pierde meciuri.”, a mai spus șeful PSD.

Acesta a precizat că Valentin Vrabie, dacă va pleca de la PNL, nu va fi reprimit în PSD.

Stroe a subliniat că Vrabie a câștigat atunci când era vremea independenților.

„Atunci a câștigat independentul Vrabie. De atunci a fost pe la câteva partide” a conchis liderul PSD Constanța.

Felix Stroe a comentat și alte situații. Nu a pierdut ocazia să laude prestația primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi, despre care a spus că are „o apreciere puternică.” Întrebat dacă l-ar primi în PSD, a spus că Valentin Mitroi este un om de onoare și că nu va pleca din PNL.

De asemenea, l-am întrebat dacă este mulțumit de primarii din PSD. A spus că este mulțumit de jumătate, nemulțumit de cealaltă jumătate, dar nu a vrut să dea nume.

Primarul Decebal Făgădău se află în jumătatea celor de care este mulțumit.

L-am întrebat dacă partidul mai merge pe mâna lui Cristian Maricel Cârjaliu în Agigea. A spus să este supărat, dar a răspuns cu o întrebare:

„De ce să nu mergem? Ce trebuie să prevaleze, nemulțumirea mea personală sau interesul general? Noi avem interesul să facem vot politic în județ”, a dezvăluit Felix Stroe.

A oferit detalii și despre Mangalia și Cernavodă. Detalii mai jos.

Articole similare:

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.