Felix Stroe: „TOȚI parlamentarii PSD vor vota ORICE moțiune de cenzură care se va dezbate în Parlament!”

Felix Stroe, PSD

Felix Stroe, senator și președinte al Organizației Județene PSD Constanța, a vorbit, astăzi, despre poziția partidului față de moțiunea de cenzură.

„Se tot discută inutil și parazitar despre „șovăielile” PSD în fața unei moțiuni depuse, împotriva toxicului guvern Cîțu. În primul rând, aș reaminti tuturor declarațiile președintelui Marcel Ciolacu de luni, chiar de la Olimp, cu câteva zile înainte de declanșarea crizei. Domnia sa a reiterat atunci hotărârea fermă a PSD, de a depune o moțiune, în momentul în care va avea toate semnăturile pentru ca ea să treacă în mod sigur. Un demers democratic și necesar. Dar nu PSD a declanșat această criză politică gravă, ci chiar premierul Cîțu!? În loc să fie preocupați de CEA MAI IMPORTANTĂ PROBLEMĂ a României în momentul de față – creșterea artificială și nejustificată a prețului la gaze și energie electrică și, implicit, explozia facturilor populației – membrii Coaliției fac un circ ieftin! Nici spitalele, nici școlile nu sunt pregătite pentru iminentul val 4 al pandemiei de Covid19! Haosul creeat de acești NEPRICEPUȚI este cvasi-generalizat și crește exponențial!”, spune Felix Stroe.

„Prin urmare: TOȚI parlamentarii PSD vor vota ORICE moțiune de cenzură care se va dezbate în Parlament! Prioritatea maximă a cetățenilor este, din ce știm cu toții, înlăturarea acestui guvern, fiind deci mai puțin important cine redactează și cine depune moțiunea. Miza NU e textul sau autorul moțiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu!”, a mai spus președintele PSD Constanța.

Acesta a afirmat însă că „PSD nu va susține niciun guvern minoritar condus de unul dintre partidele din actuala coaliție” și că „PSD nu va lua parte și nu va susține niciun guvern de „uniune națională” condus de unul dintre partidele din actuala coaliție!”

„După înlăturarea Guvernului Cîțu, care este iminentă, PSD va avea o propunere de prim-ministru și va accepta să participe la un viitor guvern, doar dacă această propunere va fi validată de Președintele României. Consider, ca toți colegii mei din Partidul Social Democrat, că cea mai sănătoasă ieșire din criza politica o reprezintă declanșarea alegerilor anticipate. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai spus Felix Stroe.

Senator Felix Stroe


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis: „Noua alianță creată în aceste zile între USR PLUS și AUR este un afront adus românilor”

sâm sept. 4 , 2021
Președintele României, Klaus Iohannis, a criticat dur, într-o postare pe Facebook, partidul USR PLUS pentru că a depus împreună cu AUR moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu. Șeful statului spune că „noua alianță creată în aceste zile între USR PLUS și AUR este un afront adus românilor”. „Noua alianță creată […]

V-ar putea interesa și: