Femei bătute de bărbații cu care trăiesc. Au sunat la 112

femeie agresată

Două femei au fost bătute de bărbații cu care trăiesc: concubinul, respectiv soțul.

La data de 8 decembrie, în jurul orei 03.10, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție din Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 35 de ani, cu privire la faptul că, la domiciliul său, ar avea loc un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că femeia ar fi fost agresată de către concubinul său, de 47 de ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor legale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Tot pe 8 decembrie, în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 39 de ani, cu privire la faptul că, la domiciliul său, ar avea loc un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, femeia ar fi fost agresată de către soțul său, de 42 de ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor legale.

Și în această cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A câștigat concursul de fotografii al Primăriei Constanța cu o poză din Tulcea care a strâns 36 de like-uri

lun dec. 9 , 2019
Dragoș Mihai Dumitrache este câștigătorul concursului „Dobrogea în Obiectiv” organizat de Primăria Municipiului Constanța. Fotografia intitulată „Apus plus cetatea Enisala”, postată pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Constanța, a adunat cele mai multe like-uri: 36 (treizeci și șase). Acesta a câștigat un abonament gratuit, timp de o lună pe […]

V-ar putea interesa și: