Femei bătute de soți și propriii fii

femeie agresată, ordin de protectie provizoriu

Multe femei din Constanța sunt victime ale violenței în familie, sunt bătute fie de soți, fie de propriii fii. Începând din decembrie 2018, polițiștii pot emite ordine de protecție provizorii împotriva agresorilor.

Trei cazuri de acest gen au avut loc, în județul Constanța, în data de 3 februarie 2019.

În jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, fiul femeii în cauză, care, pe fondul unui conflict verbal spontan, și-a agresat fizic mama.

În jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, concubinul femeii în cauză, care, pe fondul unui conflict verbal spontan, și-a agresat fizic concubina.

Astfel, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, cu privire la producerea unui conflict la domiciliul propriu. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, soțul femeii în cauză, care s-a manifestat agresiv față de soția sa. În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință.

În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractor condamnat pentru jaf armat în străinătate, prins în Constanța în timp ce conducea fără permis

lun feb. 4 , 2019
Un infractor periculos, condamnat pentru jaf armat în străinătate, a fost prins de polițiștii constănțeni când conducea fără permis. La data de 3 februarie a.c., ora 15.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul […]
sofer BMW retinut

V-ar putea interesa și: