Femeia accidentată ieri, pe A4, a murit în spital

Femeia accidentată ieri, pe Autostrada 4, în automobilul condus de soțul ei, a murit în spital.

Avea numai 35 de ani.

Bărbatul este pe internat în secția de terapie intensivă, iar copilul pe cea de chirurgie pediatrică.

Iată ce spun oficial reprezentanții Spitalului Județean Constanța despre pacienți:

„Cei doi pacienți răniți grav în urma accidentului rutier produs pe 3 august 2017 pe A4 și transportați la Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța au fost supuși ieri unor interveții chirugicale complexe.
Femeia, diagnosticată cu amputație postraumatcă bilaterală la nivelul genunchilor a fost operată de o echipă mixtă de medici. În timpul intervenției chirugicale pacienta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au reușit să o resusciteze. După operație, pacienta a fost transportată la terapie intensivă, unde a intrat din nou în stop cardio respirator. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut succes și pacienta a decedat.
Bărbatul diagnosticat cu amputație postraumatică la nivelul genunchiului stâng și fractură deschisă de femur a fost de asemenea supus unor intervenții chirurgicale complexe. Starea sa de sănătate rămâne în continuare gravă și este intubat.
Ce de-al treilea pasager al autoturismului, minorul, nu prezintă probleme medicale și va fi externat.”

Aveți mai jos detalii despre accident.

FOTO+VIDEO. Accident pe Autostrada 4


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Marinei 2017. Programul evenimentelor

vin aug. 4 , 2017
Unul dintre cele mai importante evenimente din viața marinarilor militari și civili este Ziua Marinei Române, aniversată, pentru prima dată, cu mare fast, la Constanța, la data de 15 august 1902. Încă de la începuturile desfășurării acestui eveniment, marinarii au îmbinat elementele tradiționale cu demonstrații de forță, prezentând publicului cel […]

V-ar putea interesa și: