Femeia care și-a bătut fetița a fost reținută pentru 24 de ore

Femeia care și-a bătut fetița a fost reținută pentru 24 de ore fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, a anunțat IPJ Constanța.

În cursul zilei de duminică, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Reamintim că, în cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia.Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. 

Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială. 

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Românii se uită din ce în ce mai puțin la televiziunile de știri

Sun Jan 9 , 2022
Canalele de știri au suferit pierderi de audiență pentru reclamele difuzate în anul 2021 comparativ cu anul precedent, conform raportului Media Fact Book (MFB), realizat de agenția Initiative România și citat de Libertatea. Posturile de știri au pierdut mai mult public decât cele canalele mari generaliste. Iată cum stau lucrurile: […]