Femeia mușcată de câine în Mangalia este în viață datorită unui vecin

A fost mușcată de un rottweiler. Imagine cu caracter ilustrativ

O femeie de 23 de ani a ajuns la Spitalul Județean Constanța după ce a fost mușcată de un câine periculos în Mangalia. 

În dimineața zilei de 11 septembrie, femeia, care lucrează ca asistent medical la Euromaterna, se ducea la serviciu. A ieșit din scară, dar a fost atacată de doi rottweileri chiar în fața blocului. Unul a mușcat-o rău de de gamba piciorului stâng. Ieri, a fost operată de urgență. Urmează ca după 3 zile să fie operată din nou.

„Ea trăiește datorită unui vecin care a ajutat-o foarte mult. Am vorbit cu proprietara animalului, ne vom vedea mai departe, noi facem demersuri legale. Suntem rezervați în ceea ce privește rana de la picior. Evenimentul s-a produs în fața blocului.”, a declarat sora victimei. 

Viața nu îi este pusă în pericol. 

„Pacienta a fost internată în urma mai multor plăgi mușcate la nivelul gambei. În momentul de față este în afara oricărui pericol, este în stare stabilă. S-a inițiat tratamentul specific în astfel de cazuri și va rămâne în continuare internată.”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța. 

Vă reamintim că la data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 5.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. 

„Întrucât câinele se afla lângă femeie și avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare.  

Ulterior, femeia, de 23 de ani, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. La fața locului, s-au prezentat lucrători de ecarisaj din cadrul Unității Teritorial Administrative Mangalia, care au ridicat câinele“ – au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Totodată, în apropierea locului faptei, a mai fost identificat un alt câine, din aceeași rasă, fiind tranchilizat și ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

În continuare, polițiști ai Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Prețurile au explodat. Gazele s-au scumpit cu 70% în ultimul an, cartofii cu 54%, uleiul cu 49%

Mon Sep 12 , 2022
Rata anuală a inflaţiei în luna august 2022 comparativ cu luna august 2021 este 15,3%, anunţă luni Institutul Naţional de Statistică (INS). De asemenea, rata inflaţiei de la începutul anului – august 2022 comparativ cu decembrie 2021 – este 11,6%. „Preţurile de consum în luna august 2022 comparativ cu luna […]
gaze