Femeie înjunghiată de concubin la muncă

cutit mamaia
Imagine cu rol demonstrativ

Astăzi, în jurul orei 16.50, polițiștii orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor – înțepător, în timp ce se afla la locul de muncă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 39 de ani, care a fost transportată la spital
pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv concubinul femeii în cauză, în vârstă de 41 de ani. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Zen Residence2 thoughts on “Femeie înjunghiată de concubin la muncă

    1. Comentariile sunt moderate, apar numai dupa ce sunt citite de un editor. Nu toata lumea intelege, ca dv, sa pastreze un discurs civilizat, de aceea masura a fost necesara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cristina Dumitrache, PSD: „Vaccinarea în mall, un nou atentat la sănătatea românilor”

Tue May 18 , 2021
Maratonul vaccinării în Constanța a fost un eșec iar punctele de vaccinare improvizate în principalele centre comerciale din municipiu nu au avut prea mare căutare. Afirmația îi aparține Cristinei Dumitrache, deputat PSD, și are o explicație bazată pe cifre. „În pofida faptului că autoritățile locale punctează că maratonul a fost […]
vaccinare mall