Femeie jefuită pe o stradă din Constanța. Poliția a ajuns în două minute

O femeie a fost jefuită, vineri după-amiază, pe strada Cuza Vodă. Un martor ocular spune că niște indivizi au smuls geanta unei doamne și au fugit.

„Poliția a venit cam în două minute de la telefon. Au dat prin stație semnalmentele, luat doamna cu ei și plecat.”, a spus acesta.

Iată ce spune IPJ Constanța:

„Astăzi, 18 februarie, în jurul orei 17.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că doi tineri ar fi smuls poșeta unei femei, de 54 de ani, în timp ce aceasta se afla pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța.

De îndată, la fața locului, au ajuns polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, în vederea identificării persoanelor implicate în comiterea faptei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.”

La începutul acestei luni, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale ai Poliției municipiului Medgidia, au identificat 4 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de tâlhărie.

Astfel, în perioada 5-6 februarie a.c., tinerii ar fi sustras, prin amenințare cu acte de violență, 1 telefon mobil, bani și 2 poșete cu bunuri personale, aparținând unor persoane care se aflau pe stradă, în municipiul Constanța. Persoanele vătămate, 2 minori și două femei, au vârste cuprinse între 13 și 72 de ani. Detalii AICI.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Opt decese din cauza covidului. Șapte persoane nevaccinate. Printre victime, o femeie cu sindrom Down

Fri Feb 18 , 2022
DSP Constanța a anunțat azi 8 decese din cauza coronavirusului. Printre ele se află și o femeie de 48 de ani, cu din sindrom Down. Dintre persoanele raportate astăzi una singură era vaccinată cu Johnson&Johnson. Deces 2395: Femeie, 48 de ani, Constanța, comorbidități (sindrom Down), decedată 17.02.2022, la Spitalul Municipal […]