Feriți-vă de boală! Iată cum arată un spital din Constanța cu pacienți covid

Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a postat, azi, pe pagina sa de socializare, o fotografie dintr-un spital din Constanța în care sunt internați bolnavi de covid. Este o imagine de groază, cu paturi care sunt amplasate inclusiv pe culoar, cu pacienți care par să agonizeze. E un loc unde cu siguranță nu ați vrea să fiți.

Iată mesajul prefectului.

„Bărbat, 39 de ani, NEVACCINAT.
Femeie, 49 de ani, NEVACCINATĂ.
Bărbat, 53 de ani, NEVACCINAT.

Acestea sunt doar trei din cele 31 de decese COVID-19 înregistrate ieri în județul Constanța. Au fost copiii cuiva, frații, prietenii unor oameni care acum suferă și nu înțeleg cum niște oameni tineri au plecat de lângă ei.

În octombrie, județul Constanța a consemnat 243 de decese cauzate de infectarea cu virusul SARS-CoV-2 (nici 10% nu erau persoane vaccinate). Ca să facem o comparație cu cea mai neagră lună de până acum (septembrie), sunt de două ori și jumătate mai multe, iar octombrie încă nu s-a încheiat. Acest scenariu sumbru în care ne aflăm putea fi evitat, dacă populația ar fi înțeles, precis, beneficiile vaccinării. Din păcate, printre noi sunt așa-zișii formatori de opinie, oameni fără absolut nicio calitate și pregătire, care descurajează eforturile de întoarcere la normalitate.

Dacă dorim să ne protejăm de suferința enormă prin care alți constănțeni trec acum, nevoiți să-și ia rămas-bun de la cei dragi, trebuie să acționăm. Mergeți la centrele de vaccinare, fie ele mici sau mari, la Pavilionul Expozițional, vorbiți cu medicii de familie, cu specialiști, nu cu influencerii anti-vaccinare, care au trimis prea mulți oameni direct în secțiile de terapie intensivă.

În centrele de vaccinare veți găsi oameni amabili, care știu ce fac și care doresc să-și încheie misiunea cât mai repede. Haideți să-i ajutăm pe ei, pe medicii din spitalele suport COVID, haideți să ne ajutăm rudele și prietenii să nu treacă prin suferință!

Imaginea cu puternic impact emoțional este de aseară. Dintr-un spital constănțean.”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Agresiune sexuală la Colegiul Tehnic Tomis. Poliția a deschis dosar penal

Wed Oct 20 , 2021
În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că o elevă, de 15 ani, ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulți tineri, în timp ce se afla în holul liceului la care studiază. În urma verificărilor, […]