Fermierii sunt ignorați. Răzvan Filipescu, Pro România: „Este un moment de cumpănă!”

Fermierii din Dobrogea trec prin momente grele, iar autoritățile îi ignoră.  Candidatul Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Răzvan Filipescu, a oferit detalii în cadrul unei conferințe de presă.

„Toate demersurile pe care fermierii constănțeni le-au făcut pe lângă Ministerul Agriculturii, pe lângă Ministerul Finanțelor, pe lângă parlamentarii constănțeni, pentru a fi susținuți și a obține suspendarea ratelor la credite, la leasing-uri pentru echipamente și utilaje agricole, pentru terenuri și investiții în agricultură, nu au primit până acum niciun răspuns afirmativ până în ziua de astăzi.”

Răzvan Filipescu

Acesta a subliniat că a trecut și ceasul al doisprezecelea.

„Este un moment de cumpănă pentru fermieri, pentru că scadența ratelor la credite a venit deja”, a mai spus acesta.

Răzvan Filipescu a declarat că mulți fermieri au intrat deja incapacitate de plată, iar lucrul acesta le va afecta afacerea pe mulți ani.

Acesta a făcut apel la toți parlamentarii să lase departe orgoliile și să susțină agricultura constănțeană, să aducă bani pentru infrastructura de irigații, să dea șansa fermierilor să devină finanțabili.

Candidatul Pro România le-a transmis fermierilor să nu uite că termenul limită pentru depunerea declarațiilor pentru primirea despăgubirilor este de 15 septembrie.

Publicată de Mircea Titus Dobre pe Vineri, 11 septembrie 2020

Comandat de Partidul Pro România Filiala Constanța
Executat de Constanta 100% – portal: www.ct100.ro
CMF: 21200010

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.