Festival de folk în cadrul Zilelor Orașului Ovidiu

Primăria Orașului Ovidiu îi invită iubitorii de muzică bună la un festival de folk, devenit deja tradiție în localitate.

Acesta se va desfășura în cadrul Zilelor Orașului Ovidiu, care vor avea loc în perioada 28 – 30 iunie 2019, în zona Parc Faleză Lac).

Festivalul de muzică folk, ajuns la cea de-a treia edițiem este programat în data de 28 iunie 2019.

Invitații speciali din acest an sunt: Mircea Vintilă, Emeric Imre, Lari Marinescu, Daniel Iancu, Vali Petcu și Silviu Covaci.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Victor Ponta, Pro România: „Sunt convins că vom lua peste 10% la alegerile europarlamentare”

Dum mai 19 , 2019
Victor Ponta, președintele Pro România, este convins că partidul va lua peste 10% la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 și că va avea astfel mai mult de trei mandate de europarlamentari. Acesta a subliniat că Pro România împlinește un an, pe 28 mai 2019, și a explicat că partidul […]

V-ar putea interesa și: