Festivalul Iernii 2018 începe cu stângul

Așa arată site-ul evenimentului, cu câteva ore înainte de primul concert

Sâmbătă se inaugurează, în Constanța, Festivalul Iernii 2018, eveniment finanțat cu o sumă consistentă de Primăria Constanța din banii contribuabililor.

Organizatorii au anunțat că în deschidere va cânta Gașca Zurli.

Cei curioși să afle detalii despre program sunt invitați pe site-ul evenimentului.

„Programul poate fi consultat pe site-ul evenimentului, www.festivalul iernii2018.ro, precum şi pe pagina de facebook, Festivalul Iernii 2018.”, spun organizatorii.

Am încercat să accesăm pagina vineri seară, de mai multe ori, dar aceasta nu era funcțională, deși contractul de finanțare a fost atribuit de săptămâni bune.

Festivalul Iernii 2018 este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța, în valoare de 1.351.250 lei.

Organizator este o persoană fizică autorizată, GHIUVELICHIAN CLARA PFA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce unii șoferi nu-și curăță parbrizul de gheață?

vin dec. 7 , 2018
În dimineața asta, parbrizele mașinilor erau acoperite de un strat subțire de gheață. N-a fost foarte frig, dacă îl răzuiau puțin se rezolva. Sau dacă lăsai pornit aerul spre geamuri. Cu toate acestea, în scurtul meu drum de dimineață am văzut cel puțin trei șoferi care nu și-au mai bătut […]

V-ar putea interesa și: