Festivalul înghețatei, de mâine, în Piața Ovidiu. Programul complet

festivalul înghețatei

Festivalul Înghețatei și al Dulciurilor se întoarce în piața Ovidiu din Constanța de mâine, 27 iunie.

Ziua începe la ora 14.00, iar copiii au parte de un program special, de la ora 17.00 la 19.00. Îi așteaptă Albă ca Zăpada, Spiderman și Scufița Roșie, dar și mascotele Winnie și Jerry, cu care vor putea face fotografii.

Distracția și dulciurile de calitate pot fi găsite în piața Ovidiu timp de patru zile până pe 30 iunie, perioadă în care vă veți putea delecta cu cele mai bune sortimente de înghețată pe care le veți putea găsi pe litoral.

Veți avea de ales între înghețată artizanală, vegană, tradițională de casă, bubble waffle cu înghețată, clătite cu fructe și înghețată, dar și prăjituri din ingrediente naturale, produse de patiserie dulce, fresh-uri și limonade naturale.

Toată lumea se bucură de o înghețată (imagine surprinsă la ediția de anul trecut)

Bunătățile aromate vin la pachet cu multe surprize pentru copii: facepainting, animatori și concursuri cu premii!

„Dacă eşti o persoană curioasă, căreia îi place să descopere şi să experimenteze mereu, atunci ştim că îi cunoşti deja. Dar să îi ai pe toţi în acelaşi loc, în acelaşi timp, va fi o mare provocare, chiar şi pentru tine! Ne-am gândit însă că patru zile sunt chiar cât trebuie pentru a trăi intens fiecare gust. Iar dacă vii cu familia şi prietenii, experienţa va fi sigur greu de uitat!”, spun organizatorii.

„Evenimentul este deschis publicului joi, 27 iunie, între orele 14:00 – 22:00, iar vineri, 28 iunie, sâmbătă, 29 iunie și duminică, 30 iunie, în intervalul orar 10:00 – 22:00. Pentru ca festivalul să se desfășoare în condiții optime, în perioada 27 iunie, ora 09:00 – 30 iunie, ora 23:00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 de la intersecția cu strada Crângului.”, a anunțat Primăria Constanța.

Detalii puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului (click AICI).

Festivalul Înghețatei și al Dulciurilor este organizat de Seaview Advertising.

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.