FOTO VIDEO De ce merită să vizitați Festivalul înghețatei din Constanța

Festivalul înghețatei
Înghețată cu caramel sărat – o delicatesă pe care o găsiți la Festivalul înghețatei și al dulciurilor din Constanța

Înghețată cu caramel sărat. Iată numai unul dintre motivele pentru care merită să vizitați Festivalul înghețatei și al dulciurilor, care are loc, până pe 30 iunie, în piața Ovidiu din Constanța.

Cu siguranță nu este gustul cu care suntem cei mai obișnuiți, dar îl veți regăsi peste tot în Franța, țară a cărei bucătărie face parte din patrimoniul UNESCO.

Sunt multe dulciuri pe care le puteți încerca la festival, și nu mă refer numai la înghețată, ci și la clătite, gofre, prăjituri și torturi de casă.

În multe locuri veți găsi produse fără zahăr, pe care le puteți da cu încredere copiilor. Am mâncat o înghețată cu fistic care avea o culoare destul de pală, naturală, dovadă că producătorii nu au aruncat cu colorant în ele.

[ngg src=”galleries” ids=”60″ display=”basic_thumbnail”]

În fiecare zi, pentru copii există și câteva ore de distracție. Bunătățile aromate vin la pachet cu multe surprize pentru copii: facepainting, animatori și concursuri cu premii! Programul îl puteți vedea mai jos.

festivalul înghețatei

Noutăți puteți afla și de pe pagina de Facebook a evenimentului, AICI.

Evenimentul este deschis publicului vineri, 28 iunie, sâmbătă, 29 iunie și duminică, 30 iunie, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Pentru ca festivalul să se desfășoare în condiții optime, în perioada 27 iunie, ora 09:00 – 30 iunie, ora 23:00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 de la intersecția cu strada Crângului.”, a anunțat Primăria Constanța.

Evenimentul este organizat de Seaview Advertising.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.