Festivalul Mamaia Copiilor 2018 continuă!

festivalul mamaia copiilor 1

Copiii din toată țara, cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, au concurat în această săptămână, pe spectaculoasa scenă de la Cazino Mamaia, la secțiunile Interpretare și Show, ultima care a avut loc joi seară.

Cu inocența și entuziasmul lor, copiii au cucerit publicul din fața scenei, dar și telespectatorii care au putut urmări în fiecare seară, în direct, pe TVR 2 și TVR Internațional, întregul show și, în reluare, pe TVR HD.

Secțiunea de Creație va avea loc în această seară, pe aceeași scenă, unde se vor interpreta în primă audiție cele 26 de piese înscrise în concurs. Premiul pentru această secțiune este în valoare de 3.000 de lei, oferit de UCMR-ADA.

Câștigătorii Festivalului Mamaia Copiilor 2018 vor fi anunțați în cadrul Galei de Premiere ce va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00.

În paralel cu desfășurarea concursului, copiii care nu au ajuns în finală susțin spectacole încă de miercuri seară, pană astăzi inclusiv, pe scena din Piațeta Perla Mamaia, începând cu ora 20.00.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajații Polaris M Holding au ridicat copacii căzuți în urma vijeliei, în Constanța

vin iul. 13 , 2018
Furtuna care s-a abătut asupra municipiul Constanța a produs inundații si blocaje din cauza materialului vegetal rupt. Copacii căzuți si ramurile dislocate au ajuns pe trotuare si carosabil. Angajații Polaris M Holding au intreprins acțiuni de strângere a materialului vegetal în scopul degajării căilor de acces pietonal si auto. Totodata […]
polaris

V-ar putea interesa și: