Fetița unei angajate a ISU Constanța a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală. Familia nu are bani pentru tratament

Un salvator are nevoie de ajutorul nostru!

Copiii sunt rațiunea de a fi a oricărei familii. Părinții iubitori își dedică viața pentru creșterea, dezvoltarea și împlinirea umană a copiilor lor, bucurându-se pentru realizările acestora și întristandu-se pentru suferințele lor.

Din nefericire, există situații când dragostea și eforturile părintești nu sunt de ajuns.

Un caz de maxim dramatism al suferinței este și cel al plt.maj. Cristina Stase, subofiter operativ în cadrul Detasamentului de Pompieri Medgidia.

Ea lupta pentru viata propriului copil, care are nevoie de o interventie neurochirurgicala în Turcia, iar pentru aceasta interventie este nevoie și de ajutorul nostru, al tuturor.

În urma cu o saptamana, Ana Maria, în varsta de 11 ani, a fost diagnosticata cu o tumoră cerebrală, iar viața ei este în pericol.

„Având in vedere costurile mari ale investigațiilor medicale (internare, analize, operație, tratamente) și ulterior intervențiile medicale necesare, facem un călduros apel pentru sprijinirea părinților si acordarea unei șanse la viața normală a acestui copil.”, transmit colegii săi de la ISU.

Contribuțiile bănești pot fi depuse in conturile:

RON – Banca Raiffeisen

RO38RZBR0000060010388700 – Cristina Stase

RON – Banca Transilvania

RO41BTRLRONCRT0V25457801 – Pana Mariana

EUR – Banca Transilvania

RO26BTRLEURCRT0V25457801 – Pana Mariana

Orice sumă contează!

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Fetița unei angajate a ISU Constanța a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală. Familia nu are bani pentru tratament

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Moșteanu, USR, cere PNL să desființeze pensiile speciale pentru primari: „Aveţi curajul să vă opuneţi baronilor locali şi PSD-ului!”

Fri Dec 3 , 2021
Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a scris, vineri, pe Facebook, că PNL trebuie să desfiinţeze pensiile speciale pentru primari, care urmează să intre în vigoare peste 29 zile şi care au „un impact anual de aproximativ 600 milioane de lei”. „PSD a instalat în fruntea Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor un […]