Fildeș și blănuri de animale exotice descoperite de polițiști

IMG_7371

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat ieri două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În fapt, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Constanţa ar fi încercat să comercializeze cantitatea de 2,5 kg fildeş. Potrivit legislaţiei în vigoare, comerţul internaţional cu specii sălbatice de faună şi floră pe cale de dispariţie este interzis.

IMG_7364

Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate 2 blănuri de animale exotice (posibil leopard sau ghepard), cantitatea de 2,5 kg fildeş precum şi o piele de şarpe (piton), care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Investigaţiile sunt continuate de către poliţiştii constănţeni în vederea stabilirii cu exactitate a provenienţei şi naturii marfurilor identificate, urmând a fi luate măsuri legale.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale-I.G.P.R.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Calendarul obligațiilor fiscale pentru persoanele fizice

Fri Feb 19 , 2016
SPIT Constanța a prezentat, astăzi, calendarul obligațiilor fiscale pentru persoanele fizice. Impozit/taxă Termene de plată 1. Impozit clădiri Integral până la 31.03.2016 inclusiv, sau Rata I – până la 31.03.2016 inclusiv; Rata II – până la 30.09.2016 inclusiv. Impozitul anual de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până […]