Filiera norvegiană: fură mașini din nordul Europei și le aduc în Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 lei, care era căutat de către autoritățile din Norvegia. Nu este primul caz din acest an.

În data de 06.12.2021, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetățean bulgar, la volanul unei autoutilitare. Şoferul tracta o platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A8.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la autoturismul tractat, în urma cărora au constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Nu este prima mașină furată din Norvegia. Dimpotrivă, se pare că există o adevărată filieră. Iată, mai jos, alte câteva cazuri.

Conducea în Agigea o Dacia Duster furată din Norvegia

O bijuterie de BMW furat din Norvegia, descoperit în România FOTO

ATV căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Capturile Gărzii de Coastă: containere din China, încărcate cu becuri cu incandescență neconforme, și autoturism de lux furat din Norvegia

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se oprește apa în orașul Techirghiol

Tue Dec 7 , 2021
Vineri, 10 decembrie 2021, în intervalul orar 09.30 – 18.00, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei către toți consumatorii din orașul Techirghiol, județul Constanța, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unor conducte de distribuție apă potabilă. Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 10 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de […]
raja apa avarie