Filme în aer liber a ajuns în ultima săptămână; ce proiecții pot fi văzute pe faleza Cazino

Seri pline la unele dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor – primele trei săptămâni de Filme în aer liber au adus titluri ca Grease, Volver, Edward Scissorhands, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Little Miss Sunshine și Sleepy Hollow.

Publicul constănțean va avea parte de încă patru zile de proiecție săptămâna aceasta, de joi până duminică, de la 21:00, cu intrarea liberă pentru public în limita locurilor disponibile.

Programul ultimii săptămâni este:

16 august – Vrăjitoarele din Eastwick (r. George Miler, cu 2 nominalizări la premiile Oscar și câștigător al premiului BAFTA pentru efecte speciale) ne spune povestea a trei femei plictisite din New England, Alex, Jane și Suki, care visează cu toatele la un bărbat misterios care să le satisfacă orice dorință. Daryl Van Horne (Jack Nicholson), un individ putred de bogat, se mută în oraș și corespunde perfect speranțelor celor trei. Acestea descoperă din întâmplare că dețin puteri magice.

17 august – Pelicula Bonnie și Clyde (r. Arthur Penn, cu 10 nominalizări și un premiu Oscar și 7 nominalizări la Globurile de Aur) se bazează pe fapte reale. Clyde Barrow, recent eliberat din închisoare, decide să se ocupe de jefuirea băncilor. El o întâlnește pe Bonnie Parker iar împreună formează nucleul unei bande de spărgători de bănci care terorizează sud-vestul Americii anilor 1920.

Dedicați aventurii, Clyde și Bonnie sunt doi tineri îndrăgostiți care au parte de o serie de aventuri neașteptate, totul culminând cu un final care merită văzut.

18 august – Taxi Driver (r. Martin Scorsese, câștigător al Palme d’Or la Festivalul de la Cannes în 1976, nominalizat la premiile Oscar pentru Cel mai bun film, Premiul BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol secundar – Jodie Foster) este studiul unui personaj alarmant de plauzibil, Travis Bickle, veteran al războiului din Vietnam, care suferă de insomnie și își petrece nopțile la volanul unui taxi, străbătând străzile New York-ului. Ceea ce vedem din oraș ni se arată prin parbrizul taxiului lui. Filmul este imaginea febrilă, paranoidă, a pericolelor vieții contemporane. Scorsese creionează un New York cu imagini dezolante, de neuitat: canalizări aburinde, străzi inundate de ploaie, lumini izbitoare de neon care, împreună, reprezintă o adevărată viziune a infernului pe pământ.

Înainte de film, între 20:30 – 21:00, publicul se poate bucura de un spectacol fascinant de acrobație cu focul, susținut de trupa Crispus. Colectivul s-a format în 2003, la Sibiu, la iniţiativa unor tineri care au nişte preocupări mai puţin obişnuite – se joacă cu focul, iar această joacă au transformat-o în nişte spectacole speciale, în care combină pirotehnia cu acrobaţiile şi creează efecte vizuale unice.

19 august – Regele Leu (r. Rob Minkoff, Roger Allers, câștigător al premiului Oscar pentru Cea mai bună coloană sonoră și al Globului de Aur pentru cel mai bun film de comedie/musical și pentru cel mai bun cântec original), film a cărui acțiune se petrece în locul fictiv Pride Lands din Africa, unde un leu este conducătorul tuturor animalelor ca rege. La începutul filmului, Rafiki, un mandril shaman, îi prezintă pe Simba, noul pui născut al regelui Mufasa și al reginei Sarabi, unei adunări a animalelor la Pride Rock, un fel de castel al regatului. Între timp, fratele mai tânăr al lui Mufasa, Scar, realizează ca nu mai este moștenitorul tronului și pune la cale să îi ucidă pe Simba și pe Mufasa. Pe parcursul filmului, Scar își va îndeplini visul pe jumătate și va fi și un pericol pentru Simba. Puiul de leu va crește în sălbăticie, departe de familie, și va da peste două animăluțe care pe parcurs îi vor deveni prieteni. El va trece prin multe aventuri înainte să ajungă acasă, iar când o va face, va avea parte de o mare surpriză.

Tot în ultima seară de Filme în aer liber, între 20:00 – 21:00, înainte de film, cei mici sunt așteptați din nou la un atelier de reciclare creativă, unde vor învăța să construiască un avion din bețișoare de lemn sau o floare din șervețele, alături de Kitisimo. Kitisimo este un brand fresh, chic și prietenos, destinat mamelor și copiilor, pentru a avea parte de activități creative și recreative în gașcă.

Detalii despre filme și program găsiți pe site-ul filmeinaerliber.ro. Teaserul video al evenimentului: http://bit.ly/2v5P9tS.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Circulație îngreunată în municipiul Constanța în urma unei avarii a RAJA

joi aug. 16 , 2018
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 16 august 2018, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe Bulevardul Tomis, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să blocheze două benzi de circulație, pe tronsonul delimitat de strada Cuza Vodă și Bulevardul Ferdinand, în intervalul orar 09:00 – […]

V-ar putea interesa și: