Filmul Între Chin și Amin: 20 de orașe, 20 de săli, 10.000 de spectatori de la lansare

Sute de oameni au participat la proiecția de gală din Timișoara

Filmul regizat de Toma Enache, Între Chin și Amin, a adunat 10.000 de spectatori în 20 de săli, la aproape trei săptămâni de la lansare.

Pe lista cu proiecții de gală se mai află peste 20 de orașe, o parte din actori și regizorul urmând să ajungă până la mijloc de noiembrie la: Cluj (23 octombrie), Târgu Mureș (24 octombrie), Miercurea Ciuc (25 octombrie), Bacău (26 octombrie), Piatra Neamț (27 octombrie), Onești (28 octombrie), Dej (29 octombrie), Aiud (30 octombrie), Sighet (31 octombrie), Baia Mare (1 noiembrie), Zalău (2 noiembrie), Satu Mare (3 noiembrie), Baia Mare (4 noiembrie), Brașov (5 noiembrie), Făgăraș (6 noiembrie), Ștefănești (8 noiembrie), Ploiești (11 noiembrie), Câmpulung Muscel (12 noiembrie), Curtea de Argeș (13 noiembrie), Tecuci (15 noiembrie), Iași (16 noiembrie),  Chișinău (17, 18 noiembrie).

Proaspăt premiat la Florence Film Awards-Best Director Feature Film, nominalizat la Buenos Aires International Film Festival, International Sound&Film Music Festival din Croația și prezentat ca proiecție-eveniment la Astra Film Festival 2019,  Între Chin și Amin aduce în fața spectatorilor iubire și ură, istorie ori veșnicie, credință și apostazie, sadism și rezistență, paradis sau apocalipsă.

Un film despre întâmplări din care nu mai poți face poezie pentru că deja realitatea e poezie – tragică, cutremurătoare, dar cu acele irumperi de rai ce dau fiorul credinței neclintite. Refugiul ultim e dragostea, gândul la ea e salvator în tenebrele lagărului exterminator, în care dracul își dezlănțuie împotriva omului, prin semeni reeducați, obsesia de a-l scoate pe Dumnezeu din inima lui. Suferința extremă, groaza morții, amenințarea de a face rău celor dragi sunt instrumente ale torționarilor ce încearcă experimentul de a preface minciuna în adevăr, lumina în întuneric, poruncile iubirii în dictoanele urii, credința în lepădare, libertatea în slugărnicie înjositoare sau în automatismul mașinal de unelte ale sistemului ateist.(Florin Caragiu, scriitor)

În rolurile principale îi puteți vedea pe Ana Pârvu, Vali V. Popescu, Kira Hagi și Constantin Cotimanis. Din distribuție mai fac parte: Ciprian Nicula, Ioachim Ciobanu, Laurențiu Stan,

Csaba Ciugulitu, Victoria Cociaș, Teodora Calagiu Garofil, Dragoș Stoica, Bogdan Sălceanu, Iany Panait, Remus Stănescu, Adrian Culețu, Mircea Taiss, Iulian Trăistaru, Armand Crișan, Ștefan Gota, Petrică Moraru, Alexandru Mereuță, Adrian Anghel, Daniel Nițoi, Cătălin Bocârnea, Michael Szegedi, Stelică Murariu, Octav Bjoza, George Stanca, Daniel Sin, Alin Ailioaei, Tina Malamă, Tașcu Lala, Vlad Buzea. Cu participarea extraordinară a actorilor: Ion Dichiseanu și Cezara Dafinescu.

Între chin și Amin este realizat din fonduri private și orice intenție de a sprijini drumul lui prin țară este bine-venită. Donațiile se pot face pe site-ul www.lasteaua.ro, la secțiunea donații.

Între Chin și Amin este distribuit de La Steaua Film Studios.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie la Electrocentrale, constănțeni fără apă caldă

mie oct. 23 , 2019
Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 23.10.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic PT 175. În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția apei calde de consum în perimetrul străzilor: bd. Soveja, str. Cerbului, […]
electrocentrale sa cet palas

V-ar putea interesa și: