Firma care depozitează deșeuri ilegal la Poarta 1, amendată urmare a unei sesizări depuse de Stelian Ion

Garda de Mediu a amendat cu 60.000 firma care a depozitat ilegal tone de moloz, adunat de pe șantierele lui Vergil Chițac, a declarat Stelian Ion, deputat USR.

„Este foarte important să restabilim ordinea și legea în Constanța. În oraș, se fac lucrări în mod haotic și se adună munți de moloz unde nu te aștepți.

La intrarea în Poarta 1, operatorii economici au găsit de cuviință să adune tot molozul din oraș – de pe Ștefan cel Mare, de pe unde mai râcâie asfaltul și să-l depoziteze acolo. Pentru ei nu contează că este o zonă turistică. În plus, nu era delimitată acea zonă, mormanele de moloz reprezentând și un pericol pentru copii.”, a declarat acesta.

Stelian Ion a făcut o sesizare la Garda de Mediu, în legătură cu aceste mormane de moloz. Garda de Mediu a făcut verificări acolo, a confirmat ce a sesizat și a dispus sancțiuni în valoare de 60.000 de lei împotriva operatorului economic.

„Dacă de la nivel de primar se dă tonul că la noi respectarea legii e opțională și se aplică după interes, atunci fiecare face ce îi trece prin cap, la fel cum au procedat și acești agenți economici. Îi îndemn pe constănțenii care văd nereguli să le sesizeze, așa cum am făcut și eu cu un simplu email și câteva fotografii atașate, pentru a putea remedia ceva.”, a subliniat Stelian Ion.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Universitatea Ovidius din Constanța a participat la un eveniment de promovare a sănătății mintale în Finlanda

vin mai 12 , 2023
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a participat, recent, la o nouă întâlnire transnaţională din cadrul proiectului European Alliance for Sport and Mental Health (EASMH), finanțat cu 398.450 euro prin Programul european Erasmus Plus. Întâlnirea s-a desfăşurat la Tampere, în Finlanda, şi a avut drep scop evaluarea stadiului activităților din proiect […]

V-ar putea interesa și: