Firma din Dobrogea care a intrat în clubul miliardarilor

În România există numai 39 de firma care au avut, în anul 2022, o cifră de afaceri de peste un miliard de lei. Printre ele, și una din Dobrogea.

Pe primul loc după cifra de afaceri este Dedeman SRL, controlată de frații Pavăl, cu 11,05 miliarde lei.

Pe locul al doilea este Tinmar Energy SA, care se ocupă cu comercializarea energiei electrice, controlată de Augustin Oancea – 9,19 miliarde lei.

Pe trei: Oscar Downstream SRL, a familiei Niculae, 7,15 miliarde lei. Are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor petroliere.

Pe locul 34 apare și firma Cambela Prod, din Tulcea, care are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al cerealelor, semintelor, furajelor si tutunului neprelucrat. A avut o cifră de afaceri de 1,11 miliarde lei, în creștere cu 34% față de 2021, un profit de 29,9 milioane lei, în scădere cu 35%, și o medie de 63 de angajați.

Cambela Prod are ca acționar unic pe Tănase Bela. Acesta s-a implicat și în construcția de blocuri în municipiul Constanța. Chiar și între case.

Mai mult puteți citi în Ziarul Financiar. Click AICI.

Recomandare: Care sunt cele mai profitabile 100 de companii din județul Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul SeaWave Film Fest

joi aug. 24 , 2023
Începe Festivalul de Film Studențesc „SeaWave Film Fest”, care are loc în perioada 24 – 30 august 2023, pe Plaja Gaia, din Constanţa. Intrarea este liberă, iar organizatorii invită pe toţi iubitorii producţiilor marelui ecran, dar şi experimentelor, să vină alături de ei. Programul complet al evenimentului se află postat […]

V-ar putea interesa și: