Firme din Turcia și Ucraina vor să construiască o parte din autostrada Sibiu – Făgăraș

CNAIR a anunțat că au fost depuse 6 oferte pentru construcția tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu – Făgăraș (16,26 km).

Tronsonul a cărei construcție are o valoare estimată de 1,16 miliarde de lei, fără TVA se va desfășura între localitățile Sâmbăta de Sus ( DJ 105B)- Municipiul Fagăraș și Drumul de legatură cu DN1.

Pana la termenul limita au depus oferte următorii ofertanți:

1. Asocierea AUTOMAGISTRAL – PIVDEN SRL – ROSTDORSTROY SRL (Ucraina)

2. Asocierea S.C. BOG’ART S.R.L. – SC CONI SRL – SC TOHME CONTRACTING LLC – S.C. RIA DESIGN CONSULTING SRL (Romania – Georgia)

3.IC ICTAS INSAAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI (Turcia)

4. Asocierea MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET AS – YAPI MERKEZI INSAAT VE SANAYI AS (Turcia)

5.MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI (Turcia)

6.Asocierea SC STRABAG SRL – SC GEIGER TRANSILVANIA SRL (Romania)

Perioada maxima pentru proiectare și execuție va fi de 48 de luni (12 luni proiectare și 36 de luni execuție).

Sectorul de Autostradă Sibiu – Făgăraș (68 km), finanțat prin fonduri europene, are o importanţă majoră în desfăşurarea traficului deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la rețeaua de transport europeană TENT – Comprehensive.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lacrimi de emoție: elevii de la Gheorghe Țițeica le-au oferit bătrânilor brățări făcute de ei și cozonaci, aceștia le-au dăruit jucării pe care le țineau pentru propriii nepoți, care nu i-au vizitat niciodată

mie nov. 30 , 2022
Luna noiembrie și, mai ales, luna decembrie sunt, de mulți ani, cele care le prilejuiesc elevilor, familiilor acestora și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” bucuria de a-și ajuta semenii, de a face gesturi de generozitate către cei aflați în suferință fizică, în nevoi materiale sau […]
scoala gheorghe titeica constanta voluntariat

V-ar putea interesa și: