Firmele din Turcia, interesate să investească în România

„Firmele turcești sunt interesate să investească în județul Constanța!”. Declarația a fost făcută astăzi de președintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din România-TIAD, Güven Güngör, la întâlnirea dintre președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, cu Excelența Sa, Füsun Aramaz, Ambasadorul Turciei la București, Consulul General al Turciei la București, Emre Yurdaku precum și cu reprezentanții comunității turce din județul nostru.

„La nivelul județului Constanța trebuie să gândim cu toții care sunt problemele legislative pentru ca împreună cu Parlamentul să creăm un cadru predictibil investitorilor străini. Noi am elaborat o Strategie de Dezvoltare Durabilă pe următorii 20 de ani cu obiective foarte clare. Am constituit împreună cu Primăria Municipiului Constanța, Asociația de Dezvoltare Durabilă, care este scoasă în afara influențelor politice, având un singur scop, dezvoltarea durabilă a regiunii noastre. Știm foarte bine că lumea afacerilor are două componente esențiale: resursa economică și resursa umană. Județul Constanța dispune de cea mai importantă resursă umană neutilizată, 20.000 de studenți ies anual de pe băncile universităților constănțene care pot fi atrași în activitățile economice din județul nostru. Acesta este și motivul pentru care am constituit un grup de lucru pentru a rezolva cu celeritate, problemele pe care le întâmpină oamenii de afaceri în relația cu autoritătile județene”, a declarat Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Firmele din Turcia, interesate să investească în România

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

49% dintre cadrele didactice din județul Constanța sunt vaccinate

Fri May 21 , 2021
În cursul zilei de ieri, 19.05.2021, s-a realizat centralizarea informațiilor cu privire la vaccinarea personalului didactic, auxiliar și nedidactic din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța. Această situație s-a elaborat ca urmare a ultimelor raportări transmise de către managerii școlari, după cum urmează: cadre didactice vaccinate cu doza 1: […]