Firmele luminoase amplasate ilegal vor dispărea din Constanța

Firmele luminoase amplasate ilegal vor dispărea din Constanța

Firmele luminoase amplasate ilegal în municipiul Constanța vor dispărea, asigură consilierul local Cătălin Iacob.

Acesta spune că, potrivit legii, firmele luminoase amplasate la mai puţin de 30 m de semnalizările rutiere nu vor folosi culorile specifice acestora şi nici lumină intermitentă.

Cu toate că astfel de reclame luminoase sunt interzise prin lege, acestea au primit autorizație de construcție în municipiul Constanța.

„Am discutat zilele acestea cu reprezentanți ai Poliției Locale, Confort Urban și direcției de urbanism și am căzut de acord că amplasarea lor în această formă este ilegală. În următoarea perioadă vor fi luate măsuri, iar tipul acesta de firmă luminoasă nu va mai avea ce căuta în intersecții.”, a precizat consilierul local.

Cătălin Iacob a propus și modificarea modului în care își prezintă marfa magazinele de pompe funebre.

„O propunere din noul regulament de publicitate va fi ca vitrinele serviciilor funerare să fie translucide astfel încât vederea în interior din spațiul public să fie complet împiedicată. Mai mult de atât, expunerea obiectelor funerare pe fațade, scări sau domeniul public să fie complet interzise. Nu este normal ceea ce se întâmplă acum.”, a completat acesta.”, a anunțat consilierul local Cătălin Iacob,USR PLUS.

În municipiul Constanța este în dezbatere publică noul regulament de publicitate.

Sursă foto: Facebook/Cătălin Iacob

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.