Fisură în coaliția PSD – PNL. Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, liberal, o dezamăgire. Sistemul de sănătate pentru copii, cea mai mare problemă VIDEO

Felix Stroe și Mihai Lupu

Dacă în București coaliția PSD – PNL funcționează fără probleme, nu același lucru se întâmplă în teritoriul. În Constanța, de pildă, PNL guvernează local alături de USR, iar PSD este în opoziție. Mai mult decât atât, social-democrații critică – de multe ori pe bună dreptate – ce au făcut, dar mai ales ce nu au făcut liberalii.

Un exemplu sunt declarațiile recente ale președintelui organizației județene PSD Constanța, Felix Stroe, la adresa președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL.

Felix Stroe a fost rugat de Constanța 100% să spună cât de mulțumit este de activitatea lui Mihai Lupu.

Acesta a atras atenția că sunt proiecte importante care se puteau face, dar care sunt ignorate de Mihai Lupu.

„Cel mai mult mă doare că nu se face acel spital regional de copii. Nu e vorba de patriotism local. Județul Constanța, care este unul din marile județe ale țării, are nevoie de e un sistem public de sănătate mult mai dezvoltat. Cel mai văduvit segment este segmentul de copii. Toate sunt văduvite, dar cel mai văduvit este segmentul de copii, acel vestit etaj opt de la spitalul județean. Eu – îmi cer scuze pentru lipsa de modestie – cred că am demonstrat ceva experiență în pregătirea și derularea unor proiecte europene. Dacă mă gândesc bine, în ultimii ani de zile numai din asta se taie panglica în județele Constanța, din proiectele RAJA. Regret că nu am fost și eu o dată invitat lângă domnul primar, lângă domnul președinte Mihai Lupu, să particip și eu, pentru că am muncit mult la proiectele astea.”, a declarat Felix Stroe.

Recomandare: Județul Constanța, în faliment sub conducerea lui Mihai Lupu și a PNL – USR

Președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Constanța este Sorin Ciutureanu, director al Oil Terminal, unul din apropiații lui Mihai Lupu.

Felix Stroe a precizat că nu a mai discutat de mult cu președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, și a amintit o declarație a acestuia, care a afirmat că preferă să colaboreze cu USR, nu cu PSD.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ianuarie 2023 va fi mai călduros decât de obicei

mar dec. 27 , 2022
Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât cele normale în ultimele zile din acest an, cât şi în luna ianuarie 2023. De asemenea va fi deficit de precipitaţii. Săptămâna 26.12 2022 – 2.01.2023 Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu […]

V-ar putea interesa și: