Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit cu o constănțeancă

După o relație de aproximativ șase ani de zile, Mihnea Năstase, fiul cel mic al premierului Adrian Năstase, s-a căsătorit. Aleasa este Corina Corolevschi, fiica unui om de afaceri de la malul mării. Nunata a avut loc azi.

Adrian Năstase, fostul premier al României, este căsătorit de peste 30 de ani cu Dana Năstase. Din mariajul celor doi au rezultat doi băieți, Mihnea și Andrei. Primul, fiul cel mic, este în centrul atenției acum, la propria nuntă.

Mihnea Năstase trăiește de ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Corina Corolevschi. Aceasta este cu patru ani mai mare decât el și este originară din Constanța. Tatăl ei este om de afaceri la malul mării. Astăzi, 4 august, cei doi și-au unit destinele.

Îmbrăcați în haine albe, el într-un costum elegant, ea într-o rochie scurtă, Mihnea și Corina au spus marele DA. La eveniment participă membri familiei, prietenii și apropiații. Petrecerea marelui eveniment se ține la Clubul Diplomaților din București, scrie spynews.ro.

Mihnea Năstase și Corina sunt colegi inclusiv în Parlamentul European. Dincolo de viața profesională, cei doi se înțeleg perfect, dovadă în acest sens stând și imaginile cu cuplul, pe care Mihnea le tot publică pe paginile sale de pe rețelele de socializare.

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi sunt de nedespărțit și călătoresc foarte mult, în diverse vacanțe exotice și locuri la care mulți doar visează.

Cine e Corina Corolevschi

Corina Corolevschi a fost sportivă de performanță. Ea a început la 9 ani sportul de performanță, dar s-a oprit în 2011. A devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1. Din cauza unei accidentări însă, a fost nevoită să se retragă din această activitate.

Mihnea și Corina s-au asociat într-un proiect în comuna Corbu. Acesta se numește TeePee Corbu și este un camping format din corturi de inspirație amerindiană. Complexul va găzdui o zonă de tip restaurant, loc de servit masa, ring de dans, zonă de odihnă și parcare. Terenurile pe care urmează a se construi au în total peste 11.000 de mp, iar acestea au fost dobândite cu ajutorul tatălui iubitel lui Năstase, Corina Corolevschi. Tatăl acesteia, cunoscut om de afaceri din Constanța, Constantin Corolevschi a donat o parte din terenurile unde se dorește investiția către fiica sa, restul fiind vândute lui Mihnea Năstase pentru aproximativ 100.000 de euro. Mai mult, Constantin Corolevschi a cumpărat o suprafață de teren mai mare acum 15 ani pentru suma de 3.000 de lei, iar pe alte două terenuri a dat 10.000 de euro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit cu o constănțeancă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe străzi din municipiul Constanța au rămas fără apă

Dum sept. 5 , 2021
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm de la intersecția bd. Mamaia cu strada Aviator Vasile Craiu din municipiul Constanța, RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, astăzi – 05 septembrie 2021, în intervalul orar 08.30 – […]
raja

V-ar putea interesa și: