Fiul de numai 14 ani al unui soldat a murit de leucemie. „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui de înger…”

Tragedie în familia unui soldat. Fiul lui Zbâncă Simion Florin. din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată, a decedat la numai 14 ani.

„De astăzi suntem mai săraci. Eduard Zbînca din clasa a VII-a a fost luat pentru a îmbogăți lumea îngerilor. El, băiețelul sfios cu ochi albaștri ca seninul cerului… Privirea blândă căuta mereu necunoscutul, trecea dincolo de ceea ce putea fi văzut. Mereu se afla în mijlocul colegilor fără să îi supere sau deranjeze, ci arătându-le prietenie, bunătatea și frumusețea sufletească. Ne vei rămâne mereu în inimi, dragă Edu!“, este mesajul transmis de Școala Gimnazială Șieu.

„Ne vei rămâne mereu în inimi, dragă Edu! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui de înger…”, a transmis și Liga Militarilor Profesioniști.

Eduard Zbîncă a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută și s-a stins din viață în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

Sursă foto: Facebook


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vicepreşedintele USR Dan Barna, acroşat de o maşină în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică

sâm apr. 1 , 2023
Vicepreşedintele USR Dan Barna a fost acroşat de o maşină în București, vineri seara, în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică, însă urmările incidentului nu sunt grave. „Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat […]

V-ar putea interesa și: