Fiul unui actor celebru a murit la numai 25 de ani din cauza cancerului. „Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge”

Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani după o luptă cu cancerul, a anunţat luni familia acestuia, potrivit Variety.com.

Cormac „a murit în pace în braţele familiei sale care l-a iubit şi l-a adorat”, pe 16 octombrie, a precizat aceasta într-un comunicat citat de Agerpres.

Durerea vine în valuri, la fel ca lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil irezistibil, vesel, sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge„, a transmis familia sa.

Absolvent al Bennington College, Roth a fost un chitarist, compozitor şi producător talentat.

El anunţase pe Instagram că a fost diagnosticat cu cancer cu celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021.

Mi-a luat jumătate din auz, 27 kilograme din greutate, încrederea în mine şi îşi va continua calea criminală până când voi reuşi să o opresc cumva şi să o omor. Dar nu mi-a luat voinţa de a supravieţui sau dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă.”, scria Cormac.

Tim Roth („Reservoir Dogs”, „Pulp Fiction” şi „The Incredible Hulk”) şi soţia sa, Nikki, mai au un băiat pe nume Hunter.

Foto: Facebook/Max Bienati


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine sunt proprietarii de licențe TV și radio din Constanța

mar nov. 1 , 2022
Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a publicat pe site lista cu acționarii firmelor care dețin licențele audiovizuale. Lista a fost publicată ca urmare a unei decizii a DNA din 18 octombrie. Iată cine sunt proprietarii de licențe din Constanța: RADIO DOBROGEADeţinătoarea licenţei audiovizuale este ARHIEPISCOPIA TOMISULUI. DOBROGEA TVDeţinătoarea licenţei audiovizuale […]

V-ar putea interesa și: