Florile au rezistat o lună, banii s-au dus

Consilierul municipal Cătălin Iacob a atras atenția asupra unui fenomen care are loc în municipiul Constanța. Acesta a remarcat, ca mulți locuitori ai orașului, desigur, că la începutul verii era o avalanșă de fotografii cu crăițe, petunii și verbine multicolore pe pagina Primăriei Constanța.

Problema este acestea au rezistat maxim o lună, iar banii s-au dus.

„Acum Primăria Constanța a propus suplimentarea bugetului pentru material dendro-floricol cu încă 3 milioane de lei. PNL și PSD au aprobat. Dacă în cazul plantării de copaci beneficiul este evident, în ceea ce privește plantarea de flori anuale avem beneficii de ordin estetic pentru o perioadă scurtă. De aceea le propun celor care postează fotografii cu florile din oraș, să le arate constănțenilor și nota de plată. Au curaj?”, a punctat Cătălin Iacob.

Sursă foto: Facebook/CatalinIacob

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Florile au rezistat o lună, banii s-au dus

  1. Ne plangem de “desertificare” bla bla dar unul nu pune mana sa planteze copaci. Se stie ca pomii schimba clima…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Mesaj de condoleanțe al DRDP Constanța la moartea unei colege de numai 47 de ani

Wed Aug 31 , 2022
Colegii din cadrul D.R.D.P. Constanța au anunțat că sunt alături de familia îndurerată pentru pierderea prematură a celei ce a fost Carmen Hlupină, în vârstă de 47 de ani. „Îi vom păstra cu respect amintirea. Dumnezeu să o odihnească în pace și în lumină!”, au transmis aceștia. Puteți urmări știrile […]
lumanare