Florile plantate de un constănțean, furate în mai puțin de 24 de ore

Uitați-vă la imaginea de mai sus, vă rog, și observați diferențele. În stânga vedeți câteva flori, în dreapta nu mai sunt. Nu este o magie, nu este un trucaj foto. Este furt.

Un constănțean a vrut să înfrumusețeze împrejurimile locuinței. A făcut curățenie, a strâns gunoiul și a plantat câteva flori în fața apartamentului. În nici 24 de ore, florile au fost furate.

Pur și simplu întâmplător, acest constănțean este doctorul Florian Stoian.

„Ma simt dezamăgit și revoltat! Nimic nu se poate face în orașul acesta, trăim într-o putreziciune! In 24 de ore au furat florile!”, a spus acesta.

Știți ce este cel mai trist? Că se fură chiar și florile din cimitire, pe care le punem la căpătâiul celor plecați.

„Nu avem flori în oraș, nu avem gazon. Și din acest motiv oamenii sunt triști.”, îmi spunea, recent, doctorul Stoian într-o emisiune la Dobrogea TV.

Mai jos aveți imagini postat de dr. Florian Stoian, chiar din timpul furtului, imagini surprinse de o cameră de supraveghere.

https://www.facebook.com/florian.stoian.1/videos/1932556633445929/?t=6

Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat un oraș
Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Doi minori, loviți pe trecerea de pietoni de o mașină

Sun May 20 , 2018
La data de 20 mai a.c., un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării dinspre strada Dezrobirii, din municipiul Constanța. În dreptul marcajului pietonal din zona unei instituții financiare, a surprins și accidentat ușor doi minori, în vârstă de 12, respectiv 17 ani. […]
ambulanta