Florin Cârstocea vrea să construiască un bloc de nouă etaje în Palazu Mare

Florin Cârstocea și vedere de sus a străzii Alexandru Sahia. Foto: Google Earth, Constanța 100%

Omul de afaceri Florin Cârstocea vrea să construiască un bloc de nouă etaje în cartierul Palazu Mare, într-o zonă unde sunt preponderent case. Primăria condusă de Vergil Chițac i-a eliberat certificatul de urbanism, la începutul anului 2022. Milionarul a cerut cum acordul de mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a lansat un anunț prin care publicul interesat poate transmite informații asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:„Construire imobil S+P+9Etaje, locuințe colective împrejmuire teren”,  propus a fi amplasat pe strada Alexandru Sahia nr. 74-74A-74B, zona Palazu Mare din municipiul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului de pe strada Unirii din Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Florin Cârstocea construiește câteva blocuri, sub numele AXXIS Nova Resort & SPA, și în zona Mamaia Nord, care aparține de Năvodari.

De asemenea, a mai primit un certificat de urbanism, tot în 2022, pentru construirea unui hotel de 8 etaje în centrul stațiunii Mamaia.

Florin Cârstocea este omul despre care fostul primar Decebal Făgădău a spus că l-a clona, dacă ar putea. Detalii AICI. Cei doi sunt cercetați într-un dosar instrumentat de procurorii DNA. Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asociația Dăruiește Aripi a primit recunoașterea ca fiind de utilitate publică 

lun sept. 12 , 2022
Asociația Dăruiește Aripi este certificată de Guvernul României ca instituție de utilitate publică din data de 9 septembrie 2022. Dăruiește Aripi este autoarea unor proiecte în premieră pentru România: Registrul Național al Cancerelor la Copil, primul studiu național de supraviețuire în cancerul pediatric și prima analiză națională privind nevoile părinților care […]
DaruiesteAripi

V-ar putea interesa și: