Florin Cârstocea vrea să construiască un bloc de nouă etaje în Palazu Mare

Florin Cârstocea și vedere de sus a străzii Alexandru Sahia. Foto: Google Earth, Constanța 100%

Omul de afaceri Florin Cârstocea vrea să construiască un bloc de nouă etaje în cartierul Palazu Mare, într-o zonă unde sunt preponderent case. Primăria condusă de Vergil Chițac i-a eliberat certificatul de urbanism, la începutul anului 2022. Milionarul a cerut cum acordul de mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a lansat un anunț prin care publicul interesat poate transmite informații asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:„Construire imobil S+P+9Etaje, locuințe colective împrejmuire teren”,  propus a fi amplasat pe strada Alexandru Sahia nr. 74-74A-74B, zona Palazu Mare din municipiul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului de pe strada Unirii din Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Florin Cârstocea construiește câteva blocuri, sub numele AXXIS Nova Resort & SPA, și în zona Mamaia Nord, care aparține de Năvodari.

De asemenea, a mai primit un certificat de urbanism, tot în 2022, pentru construirea unui hotel de 8 etaje în centrul stațiunii Mamaia.

Florin Cârstocea este omul despre care fostul primar Decebal Făgădău a spus că l-a clona, dacă ar putea. Detalii AICI. Cei doi sunt cercetați într-un dosar instrumentat de procurorii DNA. Detalii AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Asociația Dăruiește Aripi a primit recunoașterea ca fiind de utilitate publică 

Mon Sep 12 , 2022
Asociația Dăruiește Aripi este certificată de Guvernul României ca instituție de utilitate publică din data de 9 septembrie 2022. Dăruiește Aripi este autoarea unor proiecte în premieră pentru România: Registrul Național al Cancerelor la Copil, primul studiu național de supraviețuire în cancerul pediatric și prima analiză națională privind nevoile părinților care […]
DaruiesteAripi