Florin Chelaru a preluat PSD Năvodari și se leapădă de Matei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Florin Chelaru

Florin Chelaru a preluat de curând conducerea PSD Năvodari. Acesta s-a lepădat de Nicolae Matei, într-o postare pe Facebook, în care însă nu i-a pomenit numele.

Florin Chelaru a precizat că nu și-a dorit „în mod aparte” funcția, dar a acceptat-o ca pe o onoare. A vorbit despre „greșelile trecutului” și despre „nevoie unui nou început”.

Iată ce spune:

„Evenimentele din ultima perioadă din PSD Năvodari ne-au făcut să înțelegem că este nevoie de un nou început, de o nouă abordare în relația cu cetățenii orașului, cu membrii și simpatizanții noștri.

PSD Năvodari trebuie să-și asume greșelile trecutului, să tragă învățăturile și să meargă mai departe cu o nouă echipă și o abordare mult mai apropiată de oameni. Mi-am asumat această provocare tocmai pentru că sunt convins că social-democrații pot face lucruri foarte bune pentru oameni, și pentru asta vom lupta să recâștigăm încrederea și susținerea românilor.

Cred cu tărie că orașul Năvodari are nevoie de o politică a bunului simț și a respectului reciproc, iar de la aceste repere nu mă voi abate. La fel cum cred că înainte de politicieni rasați și vocali, orașul are nevoie de buni administratori, de oameni care să știe să facă proiecte și să atragă fonduri pentru oraș, de oameni care să știe să dezvolte Năvodariul.

Îmi doresc să deschid PSD Năvodari către oameni, către toți aceia care au un cuvânt de spus și vor să ajute cu adevărat dezvoltarea orașului, chiar și cu o simplă idee. Este nevoie de implicare și mă voi asigura că fiecare dintre dvs va conta. Sediul partidului va fi deschis tuturor și voi face tot posibilul pentru a mă întâlni cu fiecare dintre cei care ne vor trece pragul.

PSD Năvodari are o nouă echipă, un nou președinte și suntem hotărâți să facem o cu totul altă politică, mult mai aproape de oameni!”

Nicolae Matei, fost președinte al PSD Năvodari, fost primar, condamnat în trecut la închisoare pentru fapte de corupție, a fost exclus din PSD. Cel mai probabil, Matei va candida independent în 2020 pentru funcția de primar. A încercat să o facă și în 2016.

Sursa foto: Facebook


Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.