Florin Cîțu anunță „vești fantastice” pentru români. Vin doze suplimentare de vaccin Pfizer

„Vești fantastice pentru români!”, a anunțat azi, pe Facebook, premierul României. Florin Cîțu. Se referea la faptul că țara noastră va primi mai multe doze de vaccin în martie.

„România primește suplimentar, în luna martie, peste 170.000 doze de vaccin produs de BioNTech-Pfizer, datorită cărora va putea extinde capacitatea de vaccinare pentru a limita răspândirea virusului în zonele puternic afectate.

Comisia Europeană a negociat cu BioNTech-Pfizer furnizarea anticipată a unui număr mai mare de doze care să permită accelerarea vaccinării în zonele de focar.

Încă 4 milioane de doze vor putea fi distribuite către Statele Membre, echitabil, în funcție de populația acestora, până la finalul lunii martie, suplimentar față de dozele deja programate pentru livrare în această lună.”, a spus Florin Cîțu.

Vă recomandăm și:

Adevăratul stat paralel din România, dezvăluit de procesul de vaccinare anti-covid

Două săptămâni de restricții în Constanța. De aici puteți descărca declarațiile cu care puteți ieși din casă pe timpul nopții

Incidența în Constanța, în creștere la 1 an de la declanșarea oficială a pandemiei

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Doi minori au lovit un bătrân și i-au furat 30 de lei

Thu Mar 11 , 2021
Un bătrân a căzut în această dimineață victima a doi tineri în vârstă de aproximativ 14-15 ani, care l-au împins și i-au sustras rucsacul și suma de 30 de lei, după care au fugit. Incidentul a avut loc în zona Poarta 2 din municipiul Constanța.   Victima a semnalat acest […]