Florin Cîțu decretează că legea off-shore este „prioritatea zero”

exploatare gaze

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, care este și președintele PNL, a declarat că „prioritatea zero” în sesiunea parlamentară care începe la 1 februarie o reprezintă adoptarea aşa-numitei legi offshore, care reglementează, printre altele, condiţiile de exploatare a zăcămintelor de gaz de pe platoul continental al Mării Negre.

„Prioritatea zero este legea offshore. Este clar, pentru mine este foarte important acest proiect de lege, l-am pus pe masa coaliţiei la ultima şedinţă de coaliţie, trebuie să avem o variantă pentru 1 februarie. Există, mai sunt câteva detalii de discutat, dar trebuie să adoptăm acest proiect al legii offshore, mai ales în acest context al creşterii preţurilor la gaze”, a declarat Florin Cîţu, marţi seară, la TVR. 

Florin Cîţu a precizat că va cere ca în prima sesiune acest proiect să fie votat pentru că ”nu mai avem timp de pierdut cu legea offshore”.

Conform liderului PNL, alte priorităţi sunt reforma pensiilor, cea a salarizării în sistemul public, reforma administraţiei publice în aşa fel încât schimbarea partidelor la guvernare să nu le pună pe acestea în situaţia de a lucra cu “echipa” altui partid.

Vă recomandăm și:

România nu va avea probleme cu asigurarea energiei electrice și a gazelor naturale

Guvernul PNL – PSD taie banii cuveniți legal persoanelor persecutate etnic


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tinerii liberali au găsit soluția pentru lipsa spațiilor verzi din Constanța

mie ian. 12 , 2022
Chiar dacă sunt liberali și primarul este PNL, tinerii își dau și ei seama că trăim într-un oraș fără spații verzi și încearcă să ajute. Una dintre soluțiile propuse de TNL Constanța este acoperirea cu spațiu verdea a zonelor betonate. „În municipiul Constanța nu au mai fost amenajate spații verzi […]

V-ar putea interesa și: