Florin Cîțu își prezintă în Constanța moțiunea „România Liberală”

florin citu

Astăzi, 26 august 2021, premierul Florin Cîțu se află la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal din bulevardul Ferdinand, nr. 49, unde își va prezenta moțiunea ,,România Liberală” cu care candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Acesta va face declarații de presă începând cu orele 20:00.

Până acum, liberalii Mihai Lupu și Vergil Chițac s-au declarat public susținători ai lui Florin Cîțu în lupta pentru președinția PNL.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un membru vechi USR reclamă probleme grave la alegerile din cadrul Biroului Local Constanța și cele din cadrul Conferinței Județene Constanța, dar și la numărarea voturilor

joi aug. 26 , 2021
Subsemnatul  Focșa Ciprian Ionuț  în calitate de membru al USR PLUS  Filiala Municipală Constanța din Iulie 2018, atenționează Biroul Național USR, din nou, amintind că în termen legal am sesizat conform Statutului USR asupra neregulilor petrecute la alegerile din cadrul Biroului Local Constanța și alegerile din cadrul Conferinței Județene Constanța […]

V-ar putea interesa și: