Florin Cîțu ne anunță că ne-a crescut puternic puterea de cumpărare

Premierul Florin Cîţu a spus, astăzi, după ce Institutul Național de Statistică a anunţat creşterea câştigului salarial mediu nominal net, că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie, iar cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri.

„Creşte puternic PUTEREA DE CUMPĂRARE a românilor!”, a scris prim-ministrul pe Facebook. El aminteşte că INS a anunţat vineri că în aprilie 2021, comparativ cu aprilie 2020, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 11,9%.

„Aşa arată o revenire în forţă a unei economii după cea mai mare criza economică din ultima sută de ani”, continuă Cîţu. Şeful Guvernului subliniază că INS a anunţat o creştere semnificativă a puterii de cumpărare cu 8.4%.  

”Acest lucru înseamnă că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie. Cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri. Asta înseamnă guvernare liberală, putere de cumpărare mai mare pentru toţi românii. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede. Reformă in toate cotloanele statului şi investim. Suntem abia la început”, a punctat Florin Cîţu.

L-am întrebat, pe Facebook, dacă ne poate spune cu cât au crescut salariile la bugetari și în mediul privat, pentru că cel din urmă a fost cel mai afectat de pandemie. Nu am primit răspuns până acum.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.