Florin Cocargeanu, USR: „Chiar dacă există o lege inițiată de USR care permite accesul liber pe terenurile de sport în afara orelor de program, multe școli din Constanța încă țin curțile închise”

Sursă foto: Facebook/Florin Cocargeanu

Florin Cocargeanu, consilier municipal USR și fost viceprimar al municipiului Constanța, a dezvăluit astăzi, că educația este o prioritate pentru el, motiv pentru care, în timpul în care a fost viceprimar, a făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a îmbunătăți situația din unitățile de învățământ constănțene.

„Pentru ca cei mici să poată face mișcare în spații adecvate și sigure pentru ei, am reabilitat terenurile de sport din 8 unități de învățământ. Acest proiect a luat sfârșit odată cu revocarea mea și este regretabil că domnul primar nu l-a considerat suficient de important pentru a fi continuat. Din păcate, deși fuseseră stabilite unitățile de învățământ ale căror spații exterioare urmau a fi reabilitate anul acesta, acest lucru nu s-a mai întâmplat.”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Mai mult decât atât, Florin Cocargeanu spune că, în ciuda faptului că există o lege inițiată de USR care permite accesul liber pe terenurile de sport în afara orelor de program, multe școli din Constanța încă țin curțile închise.

„Deși mai multe unități de învățământ au cerut ajutor pentru a putea implementa această lege, domnul primar nu a făcut nimic pentru a le oferi suportul necesar, cu toate că această măsură ar fi benefică tuturor copiilor și tinerilor din Constanța. În schimb, în ultima ședință de Consiliu Local, a propus la vot un proiect prin care terenurile de sport se pot închiria pe o perioadă de 15 ani, cea mai mare perioadă de închiriere adoptată de o unitate administrativ-teritorială din România. Consilierii locali USR nu au susținut proiectul, dar acesta a trecut cu votul PSD și PNL.”, a subliniat fostul viceprimar.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scandal cu conținut sexual la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța

mie dec. 6 , 2023
La Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța a avut loc un episod cu conotații sexuale, pe 13 noiembrie. Inspectoratul Școlar Județean a fost anunțat de-abia pe 5 decembrie. ISJ a prezentat azi cum s-au petrecut lucrurile: În perioada 06 – 18.12.2023, o comisie numită în cadrul Consiliului de administrație al Inspectoratului […]

V-ar putea interesa și: