Florin Cocargeanu, USR, despre mandatul de primar al lui Vergil Chițac: „Patru ani de spoială”

Florin Cocargeanu, președintele Organizației Municipale USR Constanța, a fost invitatul jurnalistului Cristian Hagi în ediția din 23 februarie 2024 a emisiunii „Punctul pe i”, la Tomis TV.

Florin Cocargeanu a vorbit despre comasarea alegerilor locale și modul cum influențează acest lucru lupta electorală și șansele USR.

Fostul viceprimar al municipiului Constanța s-a referit și la modul cum sunt cheltuiți banii municipiului Constanța. USR a avut aproape 30 de propuneri pentru bugetul pe 2024. Toate au fost respinse de consilierii PSD și PNL.

A făcut și o scurtă analiză a activității primarului Vergil Chițac, care, în opinia sa, poate fi sintetizată așa: „Au fost patru ani de spoială”.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Florin Cocargeanu, USR, despre mandatul de primar al lui Vergil Chițac: „Patru ani de spoială”

  1. Patru ani de finalizare a proiectelor de jefuirea banului public lansate de Fagadau,Mazare si Constantinescu….Banii au curs in buzunarele firmelor de casa ale acestora !Nimic pentru bunastarea constantenilor ci dimpotriva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în zonele Coiciu, Tomis III și Dacia pe 27 februarie

vin feb. 23 , 2024
Marți, 27 februarie 2024, echipele RAJA vor executa lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale din municipiul Constanța, în cadrul contractului – „Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”. Astfel, […]

V-ar putea interesa și: