Florin Cocargeanu: Vergil Chițac vrea să desființeze 10.000 metri pătrați de spații verzi

Florin Cocargeanu, liderul consilierilor municipali USR, a anunțat, pe pagina sa de socializare, că, printr-un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de astăzi, primarul Vergil Chițac își propune să dea în administrarea Confort Urban SRL un teren de 10.000 de metri pătrați.

„Este vorba despre spațiul verde din fața magazinului Dedeman, care urmează să fie desființat în vederea amenajării unei noi benzi de circulație, deși se află în Registrul Local al Spațiilor Verzi. Cu toate că recepția finală a Registrului Local al Spațiilor Verzi a fost făcută încă din anul 2021, Vergil Chițac refuză să îl supună votului Consiliului Local.”, a scris Cocargeanu pe pagina sa de Facebook.

„Chiar dacă nu pierde nicio ocazie să ne asigure că nevoia de a fi înconjurați de natură este prioritară pentru dumnealui, nu este dispus să protejeze în niciun fel spațiile verzi și perpetuează situația în care Constanța se află de mai bine de 20 de ani, banalizând deciziile luate în defavoarea cetățenilor. Încă o dată, domnul primar transformă Primăria Constanța într-un spațiu tolerant în care își poate îndeplini ambițiile personale, iar refuzul de a aproba Registrul Local al Spațiilor Verzi printr-o Hotărâre de Consiliu local nu lasă loc de îndoială.”, a mai spus fostul viceprimar.

Completare: Proiectul a trecut cu votul consilierilor PSD și PNL. Spațiul verde va dispărea pentru a se crea un drum nou.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

5 thoughts on “Florin Cocargeanu: Vergil Chițac vrea să desființeze 10.000 metri pătrați de spații verzi

  1. Mi se pare chiar deplasat comentariul acesta . Domnul primar are o poziție extraordinară în legătură su sistematizarea orașului Constanța. Bravo ! Cred că a venit timpul să avem și noi un oraș curat, cu clădiri noi și cartiere moderne de blocuri. Dar aș vrea să știu și eu , unde vede comentatorul USR , unde vede spațiu verde în fața magazinului Dedeman ?!
    Ruina aceea mizerabilă care a fost cândva o Seră de flori ?! Zona aceea mizerabilă plină de buruieni , o zonă infectă unde își fac veacul prostituatele infecte cu tot felul de boli venerice , acela este spațiul verde al Constantei ?! Și mă întreb, oare acest comentator , gândește ceea ce vrea să spună ?! Eu cred că toată groapa aia de gunoi care unii o consideră spațiul verde trebuie să dispară. Cred că abia acum vor începe lucrările urbanistice care vor schimba harta unui oraș modern și de ce nu , un oraș care să aibă caracterul de atracție turistică , așa cu l-a avut în anii 60…..

  2. Oameni buni, cert este faptul că avem un primar total nepotrivit : fără spirit gospodăresc, fără pic de cunoștințe de management, care a făcut toată viața ce i-au spus alții; o calitate în plus : este extrem de încăpățânat și nu-l scoți din ale lui . Aparatul administrativ (directori de departamente și consilieri) fac ce le spune șefu, că doar nu or fi prosti să-și piardă scaunul și toate avantajele . Dureros este că nu-i trage nimeni la răspundere pentru hotărârile dezastruoase și banii cheltuiți aiurea ! DNA trezește-te !

  3. Încă o bandă, sigur asta va rezolva traficul.

    Apoi hai să mai betonăm din parcuri să facem parcare pentru mașinile vor încăpea în plus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Situația alimentării cu apă în județul Constanța, 29 noiembrie, ora 09.00

mie nov. 29 , 2023
RAJA a anunțat că echipele furnizorului de energie nu au reușit nici până acum să realimenteze cu tensiune toate sursele și stațiile de pompare ce asigură alimentarea cu apă a tuturor consumatorilor din județul Constanța. Astfel, la ora actuală, localitățile unde nu se furnizează apă potabilă din cauza lipsei de […]

V-ar putea interesa și: