Florin Cocargeanu, viceprimar Constanța: „Dacă ai loc de parcare de 5 ani, va deveni disponibil în aplicație. Îl obține cine e mai rapid. Eu am susținut licitația”

parcare florin cocargeanu

Florin Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanța din partea USR, a explicat, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, cum funcționează regulamentul parcărilor, dar și cum vrea USR să-l schimbe.

Edilul a precizat că locurile de parcare ce sunt deținute de mai mult de 5 ani devin disponibile și oricine poate face cerere pentru a le obține.

„Dacă ai ajuns la 5 ani, locul tău va deveni disponibil și pentru tine, și pentru vecinul tău, să spun așa, dar în aplicație.”, a precizat.

Întrebat de moderator cine va obține acel loc, răspunsul a fost:

„Cine e mai rapid. Cam la asta s-ar reduce.”, a răspuns.

Acesta a recunoscut că sunt niște deficiențe.

Florin Cocargeanu a mai spus că a susținut, la momentul respectiv, varianta licitației.

„Mi se părea mai bună decât varianta actuală, chiar și cu aplicația. Se făcea cumva o diferență. Nu s-a putut mai mult decât atât, deși și în cadrul partidului, că nu mă feresc, și în cadrul opiniei publice, multă lume a sărit. „Cum licitație? Nu-și permite oricine? Ce face cei care au de 20 de ani locul de parcare? Eu am plătit an de an, acum rămân fără el pentru că vine cineva cu bani și licitează mai mult?” Pe de altă parte am avut și partea cealaltă, care ne spun: ”De 20 de ani încercăm să luăm un loc de parcare, dar nu am putut, pentru că toate au fost rezervate când am ajuns noi în locul respectiv.” Cu persoanele astea ce facem?”, a întrebat viceprimarul Florin Cocargeanu.

Mai jos puteți vedea un extras din emisiunea în care au fost făcute aceste declarații.

USR vrea să modifice regulamentul și va discuta acest lucru cu partenerii de coaliție de la PNL.

Vă recomandăm și: Viceprimarul Florin Cocargeanu, dezvăluiri incredibile: Regulamentul parcărilor a fost schimbat fără știrea USR, iar consilierii partidului nu au știut ce au votat


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.