Florin Goidea, noul director general al APMC

florin goidea

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța a votat, astăzi, noul director general al companiei: Florin Goidea.

Ministerul Transporturilor a demarat procedura de selecţie a noului director general, după ce mandatul lui Costel Stanca a expirat.

Ppt candidați și-au depus dosarele pentru ocuparea funcției: Costel Stanca, Florin Goidea, Daniel Lupșa, Gabriel Daraban, Mircea Burlacu, Bogdan Pascu, Mihaela Staetu, Marian Tănase.

Florin Goidea a fost consilier județean PMP Constanța. Este comandant de navă și expert maritim. A absolvit Institutul de Marină ”Mircea cel Bătrân” Constanța și a fost lector universitar la Universitatea Maritimă Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fost director al RAJDP Constanța, trimis în judecată de procurorii DNA. Cerea bani pentru partid. Prejudiciu de 60 milioane lei

Wed Dec 23 , 2020
Fostul director al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu (foto), a fost trimis în judecată de procurorii DNA Constanţa pentru abuz în serviciu şi luare de mită, într-un dosar cu un prejudiciu de aproape 60 de milioane de lei. Acesta ar fi făcut plăţi către firme […]
adrian gambuteanu