Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța. Vergil Chițac, la Primăria Constanța

Filiala PNL Constanța și-a desemnat candidații pentru cele mai importante funcții politice din județ: Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean și Vergil Chițac pentru Primăria Municipiului Constanța.

Iată comunicatul de presă oficial al PNL:

„Susținerea PNL pentru cei doi candidați, Mitroi și Chițac, vine ca semnal de forță pe care întreaga echipă liberală îl transmite în Constanța.

Intrăm în cursă să câștigăm! Alegerile din 2024 sunt poate cele mai relevante din ultimii 20 de ani. Avem runde succesive de alegeri, pe toate planurile, într-o perioadă de crize suprapuse care nu dau semne de oprire. Avem o amenințare populistă care se manifestă, în diverse doze, în mai multe partide. Constanța are nevoie de un parteneriat puternic, eficient și complementar. Un parteneriat liberal este singura opțiune care oferă predictibilitate și continuitate pentru constănțeni.

Contăm pe forța a doi oameni de administrație care au demonstrat, prin fapte, ce înseamnă să lucrezi în interesul cetățenilor și să faci mult bine. 

Florin Mitroi este unul dintre cei mai experimentați profesioniști în administrație din echipa liberală. Fiecare primar din acest județ știe cum a reușit Florin să transforme Valu lui Traian. Este liderul de dreapta de care are nevoie Consiliul Județean, pentru că Florin Mitroi va debloca toate proiectele încremenite în CJC. Consiliul Județean are nevoie de un lider și de o direcție foarte clară și noi credem că Florin Mitroi este cel mai în măsură să dea această direcție acum pentru următorii 4 sau chiar 8 ani.

Vergil Chițac a făcut în numai 3 ani pentru Constanța, ceea ce administrațiile precedente nu au făcut în ultimii 12 ani. Termie, CET, stadion, Cazino renovat, spital nou, școli reabilitate, parcuri, bulevarde și parcări, chiar și transport în comun nou. Mari proiecte. În timp record. Îți trebuie curaj să duci în spate proiecte de aproape un miliard de euro pentru constănțeni, preponderent din fonduri europene și să comprimi toate aceste proiecte în timp, pentru că înaintea lui nimeni nu a făcut nimic.

Propunerile liberale pentru fiecare administrație publică din acest județ sunt rezultatul unui efort de echipă. Lucrăm împreună pentru binele fiecărei localități din Constanța, de la Municipiu și până la ultima comună.

La Valu lui Traian, PNL nu pierde teren. Continuitatea proiectelor și a viziunii lui Florin Mitroi este asigurată de viceprimarul PNL Iulia Iurea, care avem convingerea că va fi viitorul primar al viitorului oraș, Valu.

Nu ne vom opri din a construi în Constanța și din a dezvolta Constanța. Am început pe un drum ireversibil al dezvoltării cu ajutorul administrației liberale.

Puterea exemplului este foarte clară: cei mai mulți dintre constănțeni, fie că sunt din Medgidia, Mangalia, Ovidiu, Cernavodă, Techirghiol, Negru Vodă, Hârșova, din Eforie, din Valu sau din municipiul Constanța, din orice localitate administrată liberal, o dată la 4 ani ne investesc primarii și echipele lor cu încredere.

În 2024 vom intra în cursa electorală cu candidați care știu și pot să câștige.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța. Vergil Chițac, la Primăria Constanța

  1. Nu comentez de Mitroi, nu cunosc ce a facut.
    Dar cu Chitac se va duce PNL-ul la fund rau de tot. Dar poate ca asta si merita, fiindca asa bataie de joc n-au avut constantenii nici pe vremea lui mazare.

  2. Pacat ca se amesteca cu WChitac. Era bine dc venea in locul lui. Dar asa, nicio sansa! Dupa lupu si WC hitac, 30 ani nu mai pupa pnl nimic in judet!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat are dosar penal după ce a anunțat Poliția că i-a fost furată mașina

vin mart. 15 , 2024
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați pe 14 martie cu privire la faptul că, în perioada iulie 2022 – februarie 2024, persoane necunoscute i-ar fi sustras autoutilitara unui bărbat, de 58 de ani, care se afla parcată pe strada Bradului, cauzând un prejudiciu […]

V-ar putea interesa și: