Florin Mitroi: „Unde a fost revolta consilierilor județeni PNL timp de 10 ani, cât Nicușor Constantinescu nu a alocat NICIUN LEU primăriei Valu lui Traian?”

florin mitroi

Consiliul Județean Constanța a împărțit bani către primăriile din județ, dar și primăria municipiului Constanța, în ultima ședință. Așa cum era de așteptat, au existat și nemulțumiri.

Liberalii au fost cei mai vocali, spunând că primăriile conduse de ei au primit cei mai puțini bani. Ba chiar un primar PNL, cel din Mangalia, despre care opoziția locală spune că a transformat localitatea în una din cele mai îndatorate din România, a cerut demisia președintelui CJ, lăsând să se înțeleagă că multe din problemele orașului s-ar fi rezolvat cu câteva sute de mii de lei.

Există însă și primari liberali care au primit bani. Unul dintre ei este Florin Mitroi, care conduce comuna Valu lui Traian. Acesta le-a trimis o scrisoare colegilor din partid, nu ca un motiv de ceartă, spune el, ci pentru bunul mers al partodului.

„Unde a fost revolta consilierilor județeni PNL timp de 10 ani, cât Nicușor Constantinescu nu a alocat NICIUN LEU primăriei Valu lui Traian? Unde a fost această revoltă în ultimii 3 ani, când maxim5 localități cu primari PNL ai primit fiecare peste 2.000.000 de lei, iar restul au fost ignorate cu desăvârșire sau au primit ce curgea printre degetele consilierilor? Să înțeleg că dv țineți partea doar anumitor primari PNL?”, a scris Florin Mitroi.

Edilul a precizat că a fost alături, ani de zile, conducerii PNL, și că în prezent, Primăria Valu lui Traian a reușit să obțină „o alocare neîndestulătoare, dar totuși semnificativă”.

„V-am stat alături şi nu am protestat niciodată la faptul că am adus la partid dosare peste dosare cu proiecte care s-au pierdut în drum spre Bucureşti sau am ajuns tot singur să îmi obţin finanţare. V-am rămas alături şi când am fost lăsat în derivă de de aceeaşi consilieri PNL care acum au avut o revelaţie şi au constatat că primarii PNL sunt nedreptăţiţi. Şi când în sfârşit, aflată într-o situaţie de criză din cauza multitudinilor de cofinanţări pe care trebuie să le susţină, primăria Valu lui Traian reuşeşte să obţină o alocare neîndestulătoare, dar totuşi semnificativă, de la CJC, după ani de absenţă, brusc ne sesizăm şi solicităm să se mai ia bani de la Valu şi să se aloce altora. E corect? Am întrebat eu vreodată de ce alţi colegi primesc şi eu nu? NU. Am acceptat, m-am bucurat și mi-am văzut de treabă în continuare (…)”, a mai spus Florin Mitroi.

Acesta a mai subliniat că votul negativ dat de PNL înseamnă o școală și o grădiniță închise, sute de oameni fără curent electric, apă și canalizare.

Scrisoarea în întregime o puteți citi mai jos.

Florin Mitroi este primar în Valu lui Traian din 2004 și este unul din cei mai votați edili din județ.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.