Florin Timofte, doctor în biologie, propunere a USR PLUS pentru Parlamentul României

Florin Timofte

Florin Timofte are 43 de ani și este născut la Constanța. Este doctor în biologie și, în cei 19 ani de carieră, a acumulat o experiență importantă în cercetarea marină, prin proiectele pe care le-a coordonat sau în care a lucrat ca cercetător, pornind de la cele naționale, europene și internaționale și terminând cu proiecte private, câștigate la competiții sau în cadrul licitațiilor publice.

A contribuit la implementarea directivelor europene ce privesc mediul marin și biodiversitatea. În toată această perioadă a intrat în contact cu modul de organizare al activității de cercetare din Europa, a văzut și a învățat de ce acolo se poate și la noi nu și a înțeles ce ne lipsește și ce trebuie îmbunătățit. Din 2016 s-a alăturat USR și crede cu fermitate că aceasta reprezintă alternativa politică de care România are nevoie.

Candidează pe listele USR PLUS pentru Senat pentru că s-a săturat de hoție și de penali în funcții publice și pentru că își dorește un viitor pentru copiii din România. Consideră că poate folosi experiența sa profesională pentru a îmbunătăți viața celorlalți.

În calitate de senator va milita pentru adoptarea măsurilor de asigurare a unui management profesionist în toate unitățile sanitare care să permită respectarea intereselor pacienților și ale angajaților, fără manageri numiți politic care să urmărească interesele personale sau ale celor care i-au numit în funcții.

De peste opt ani, colaborează cu companiile din zona de explorare și exploatare a resurselor de petrol și gaze de pe platforma continentală românească a Mării Negre și a văzut lipsurile din legislația națională privind protecția mediului în ceea ce privește acest tip de activități. De aceea, va contribui cu experiența sa la optimizarea legislației în domeniu.


Comandat de Partidul Uniunea Salvați România

Executat de Constanța 100%

Cod mandatar financiar 11200021


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Florin Timofte, doctor în biologie, propunere a USR PLUS pentru Parlamentul României

  1. nene nu mai esti actual cu asa lozinca Sefu Barna a batut deja palma cu psd care se stie ca sint maestrii hotiei deci acum cum… fara hoti ? nu se mai poate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CMSN caută voluntari pentru secțiile Echitație și Microrezervație

joi nov. 26 , 2020
CMSN a decis, având în vedere faptul că în perioada carantinei nu este permisă deplasarea cu scopul de a efectua o vizită la sediul său, să suspende activitatea cu vizitatorii. Toate secțiile au program închis cu publicul. „Angajații însă, împreună cu voluntarii, sunt prezenți la muncă, se îngrijesc de animale. […]

V-ar putea interesa și: