Florin Timofte, doctor în biologie, propunere a USR PLUS pentru Parlamentul României

Florin Timofte

Florin Timofte are 43 de ani și este născut la Constanța. Este doctor în biologie și, în cei 19 ani de carieră, a acumulat o experiență importantă în cercetarea marină, prin proiectele pe care le-a coordonat sau în care a lucrat ca cercetător, pornind de la cele naționale, europene și internaționale și terminând cu proiecte private, câștigate la competiții sau în cadrul licitațiilor publice.

A contribuit la implementarea directivelor europene ce privesc mediul marin și biodiversitatea. În toată această perioadă a intrat în contact cu modul de organizare al activității de cercetare din Europa, a văzut și a învățat de ce acolo se poate și la noi nu și a înțeles ce ne lipsește și ce trebuie îmbunătățit. Din 2016 s-a alăturat USR și crede cu fermitate că aceasta reprezintă alternativa politică de care România are nevoie.

Candidează pe listele USR PLUS pentru Senat pentru că s-a săturat de hoție și de penali în funcții publice și pentru că își dorește un viitor pentru copiii din România. Consideră că poate folosi experiența sa profesională pentru a îmbunătăți viața celorlalți.

În calitate de senator va milita pentru adoptarea măsurilor de asigurare a unui management profesionist în toate unitățile sanitare care să permită respectarea intereselor pacienților și ale angajaților, fără manageri numiți politic care să urmărească interesele personale sau ale celor care i-au numit în funcții.

De peste opt ani, colaborează cu companiile din zona de explorare și exploatare a resurselor de petrol și gaze de pe platforma continentală românească a Mării Negre și a văzut lipsurile din legislația națională privind protecția mediului în ceea ce privește acest tip de activități. De aceea, va contribui cu experiența sa la optimizarea legislației în domeniu.


Comandat de Partidul Uniunea Salvați România

Executat de Constanța 100%

Cod mandatar financiar 11200021

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • nene nu mai esti actual cu asa lozinca Sefu Barna a batut deja palma cu psd care se stie ca sint maestrii hotiei deci acum cum… fara hoti ? nu se mai poate

Leave a Reply

Your email address will not be published.