Florin Vizan este noul director al Administrației Porturilor Maritime Constanța

Florin Vizan (dreapta) îl înlocuiește din funcție pe Florin Goidea (stânga)
Florin Vizan (dreapta) îl înlocuiește din funcție pe Florin Goidea (stânga)

Florin Vizan este noul director al Administrației Porturilor Maritime Constanța. Acesta îl înlocuiește din funcție pe Florin Goidea.

Florin Vizan este un prosper om de afaceri. A candidat din partea PSD Constanța, la alegerile locale din 2020, pentru un mandat de consilier județean.

Consiliul de Administrație a făcut numirea pentru două luni de zile, din informațiile noastre. Ministrul Transporturilor a precizat, chiar la Constanța, că pentru APMC se va organiza un concurs bazat pe OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, pentru a desemna cel mai potrivit om la conducere.

Cine este Florin Vizan

Florin Vizan este, din mai, director general al Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța. S-a mai aflat și în conducerea Petromin, CNAPMC dar și la Oil Terminal.

Potrivit declarației de avere, el deținea cinci terenuri, dintre care zece hectare în Corbu și aproape un hectar în Constanța. Totodată, avea nu mai puțin de zece imobile, dintre care șapte spații comerciale în București și Mamaia.

Se spune că este un apropiat al lui Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța.

Declarația sa de avere din 2022 o puteți găsi mai jos.

V-ar putea interesa și:

Sursă foto: Facebook/Port Constanta
One thought on “Florin Vizan este noul director al Administrației Porturilor Maritime Constanța

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Centrala Nucleară de la Cernavodă, profit fabulos: 6,7 milioane lei în fiecare zi

Fri Aug 12 , 2022
Societatea Națională Nuclearelectrica, operatorul centralei nucleare de la Cernavodă, a raportat pentru primele șase luni un profit net de 1,2 miliarde de lei, triplu față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor prezentate de companie. Asta înseamnă o medie de circa 6,7 milioane de lei pe zi, în fiecare […]
centrala nucleară cernavodă

V-ar putea interesa și: